Ένοπλες Συρράξεις

Βίντεο που ανατριχιάζει από την ομηρεία γυναικών από τη Χαμάς: "Αυτές είναι που μπορούν να μείνουν έγκυες"

Ένα σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα το οποίο δείχνει 5 γυναίκες ομήρους της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου όταν έγινε το μακελειό στα κιμπούτς έδωσαν στην δημοσιότητα οι οικογένειές τους «Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων». 

Όπως θα δείτε το βίντεο το οποίο έχει πολύ σκληρές εικόνες οι τρομοκράτες της Χαμάς ακούγονται να λένε: «Εδώ, αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες».

Οι γυναίκες πέντε τον αριθμό είναι σε άθλια κατάσταση στο πάτωμα με αίματα και δεμένες και μάλιστα το βίντεο είναι επεξεργασμένο και έχουν κοπεί σκηνές που είναι δυσβάσταχτες. Ωστόσο, στα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι νέες αυτές γυναίκες έχουν ζωγραφισμένο τον τρόμο στα μάτια τους, οι δυνάστες τους τις τραβούν και τις εξευτελίζουν, ενώ είναι δεμένες και χτυπημένες και κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η μοίρα τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για τις: Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniela Gilboa και Naama Levy οι οποίες είναι όμηροι των τρομοκρατών της Χαμάς για περισσότερες από 230 ημέρες (8 μήνες).

«Το βίντεο είναι μια αδιάψευστη απόδειξη της αποτυχίας του έθνους να φέρει πίσω τους ομήρους, οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί για 229 ημέρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποστολή, πιο σημαντικό επίτευγμα και καμία πιθανότητα να αποκατασταθεί η ελπίδα στο Ισραήλ χωρίς την επιστροφή όλων – των ζωντανών για αποκατάσταση και των δολοφονημένων για ταφή. Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει ούτε μια στιγμή – πρέπει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα!», αναφέρουν οι συγγενείς. 

 

Η ισραηλινή κυβέρνηση πρέπει να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα

«Κάθε νέα μαρτυρία για το τι συνέβη στους ομήρους αντανακλά την ίδια τραγική αλήθεια. Πρέπει να τους φέρουμε όλους πίσω στο σπίτι τώρα» δήλωσαν εκπρόσωποι των οικογενειών των Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται μέχρι σήμερα από τον Χαμά. 

«Το κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να αποδεχτεί μια πραγματικότητα όπου οι πολίτες του αισθάνονται συνεχώς ότι απειλείται η ζωή τους και υποφέρουν από αδυσώπητο φόβο και άγχος. Κάθε μέρα που περνά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να φέρει τους ομήρους πίσω στο σπίτι – τους ζωντανούς για αποκατάσταση και τους δολοφονημένους για σωστή ταφή. Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει άλλη στιγμή, πρέπει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα!», προστίθεται στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ