Ένοπλες Συρράξεις

Χαμός! Το Ισραήλ τίναξε στον αέρα το Ανώτατο Δικαστήριο της Γάζας - «Ολοκληρώνουμε την αποστολή στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας»

Ο διοικητής του σώματος τεθωρακισμένων του Ισραήλ δήλωσε σήμερα ότι οι δικές του και άλλες χερσαίες δυνάμεις είναι κοντά στην ολοκλήρωση της πολεμικής τους αποστολής στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας και τώρα επιχειρούν σε άλλα σημεία στον παλαιστινιακό θύλακα κατά της Χαμάς.

«Οι στόχοι στον βόρειο τομέα έχουν σχεδόν επιτευχθεί», δήλωσε ο ταξίαρχος Χισάμ Ιμπραχίμ στον ραδιοφωνικό σταθμό του ισραηλινού στρατού. «Αρχίζουμε να επεκτείνουμε τους ελιγμούς σε άλλα τμήματα της Λωρίδας, με έναν στόχο: να ανατρέψουμε την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς».

Εξάλλου ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα πως τρεις στρατιώτες του σκοτώθηκαν σε μάχες στη Γάζα, αυξάνοντας σε 75 τον αριθμό των στρατιωτικών που έχουν σκοτωθεί μετά την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης στο θύλακα στις 27 Οκτωβρίου. Οι τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες, Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στο μεταξύ, βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο, παρουσιάζει την κατεδάφιση του κτιρίου του Ανώτατου Δικαστηρίου της Γάζας από τις Ισραηλινές Δυνάμεις. Μάλιστα, αναφέρεται πως ο ισραηλινός στρατός αφιέρωσε την κίνησή του αυτή στα θύματα που άφησε πίσω της η Χαμάς στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε τα βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ