Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Νετανιάχου-Γκάλαντ:"Επίκειται εξόντωση ηγετικών στελεχών του πολιτικού βραχίονα της Χαμάς εκτός Γάζας "-Ανεπίσημες Ισραηλινές αναφορές και για Ερντογάν

Είναι γνωστό ότι η ιστορία διδάσκει αλλά και επαναλαμβάνεται, κάτι που δεν θα πρέπει να αγνοείται από κανέναν.

Η τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου ξύπνησε μνήμες Ολοκαυτώματος στους Ισραηλινούς

Το λέμε αυτό αφού είναι γνωστό ότι ο περήφανος-ηρωϊκός λαός του Ισραήλ και οι  κυβερνήσεις του κράτους τους από ιδρύσεως του, κυνήγησαν στα πέρατα της υφηλίου τους ναζί δολοφόνους υπεύθυνους για το Ολοκαύτωμα που υπέστησαν, τους οποίους συνέλαβαν και οδήγησαν στην δικαιοσύνη, όπου δικάστηκαν για τα αποτρόπαια εγκλήματά τους, προς ανάπαυση των ψυχών εκατομμυρίων Ισραηλινών που υπέφεραν τα πάνδεινα και έχασαν τη ζωή τους στα κρεματόρια των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Χίτλερ.

Στην προσπάθεια αυτή για ανεύρεση των ναζί δολοφόνων ανά την υφήλιο, σημαντικότατη και καθοριστική ήταν η συμβολή των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες έκτοτε απέκτησαν όχι άδικα την φήμη ότι συγκαταλέγονται μεταξύ των καλυτέρων του κόσμου.

Η κατάληξη των ναζί δολοφόνων θα έπρεπε να συνετίσει όλους εκείνους που θα σκέφτονταν να προβούν σε παρόμοιες ενέργειες κατά αθώων Ισραηλινών πολιτών και του κράτους του Ισραήλ γενικότερα, κάτι που δεν φάνηκε από την  τρομοκρατική  άνανδρη επίθεση της 7ης Οκτωβρίου της Χαμάς με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων Ισραηλινών πολιτών και την ομηρία άλλων.

Το τέλος των τρομοκρατών θα είνα ανάλογο με αυτό των ναζί

Η τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς και των  υποστηρκτών της, ξύπνησε μνήμες του Ολοκαυτώματος για το κράτος του Ισραήλ και τους Ισραηλινούς πολίτες, οπότε και αναμένουμε η συνέχεια και το τέλος για τους τρομοκράτες και για όσους τους παρέχουν στήριξη και βοήθεια να είναι παρόμοια με αυτή των ναζί δολοφόνων.

Ήδη δείγματα γραφής παίρνουμε κατά τις επιχειρήσεις των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων  (IDF) στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ξεκληρίζουν κυριολεκτικά την Χαμάς, εξολοθρεύοντας ηγετικά στελέχη της, μαχητές αλλά και υποστηρικτές τους, δημοσιογράφους.

Νεκροί οι δημοσιογράφοι της Χαμάς που δόξασαν και διέδωσαν τις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου

Οι δημοσιογράφοι της Χαμάς Shari Mansour και Hassuna Salim από το στρατόπεδο Bureig που δόξασαν και διέδωσαν τις σκηνές της σφαγής στις 7.10 σκοτώθηκαν σήμερα σε επίθεση της αεροπορίας, αναφέρει σε λακωνικό Χ της η πανίσχυρη Mossad.

 

Νετανιάχου -Γκάλαντ: "Oι ημέρες των ηγετών της Χαμάς είτε φέρουν όπλα είτε φοράνε κουστούμια είναι μετρημένες"

Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ  δήλωσαν ότι οι ηγέτες της Χαμάς στο Κατάρ θα εξοντωθούν. Ο Υπουργός Άμυνας Gallant δήλωσε: «Δεν κάνουμε διάκριση μεταξύ τρομοκρατών της Χαμάς με AK-47 στη Γάζα και τρομοκρατών με κοστούμια σε πολυτελή ξενοδοχεία. Θα τους εξαλείψουμε όλους»

 

Ο Ερντογάν στο στόχαστρο

Τέλος σε πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο "Ο Ερντογάν κήρυξε επίσημα Νο 1 εχθρό της Τουρκίας το Ισραήλ που απειλεί την Εθνική ασφάλειά της-Ο αντιαμερικανισμός στα ύψη", επισημάναμε ότι για πρώτη φορά ο Ερντογάν έκανε αναφορά σε μια σιωνιστική συνωμοσία, επικαλούμενος τη δημιουργία τάχα μιας "γης της επαγγελίας" όπου ένα Μεγάλο Ισραήλ θα μπορούσε να προσαρτήσει τμήματα της τουρκικής επικράτειας.

Αυτή η  εξέλιξη, σε συγκερασμό με τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο Ερντογάν στον Νετανιάχου και το κράτος του Ισραήλ αποκαλώντας τους "τρομοκράτες", αλλά και τουρκικών απειλών για  στρατιωτική επέμβαση στη Γάζα, δημιούργησε ένα εκρηκτικό κοκτέϊλ  στο Ισραήλ με τις πρώτες αντιδράσεις να μην είναι καθόλου ευχάριστες και ευοίωνες για τον Τούρκο Πρόεδρο.

Την ημέρα που το πρώτο F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας θα φύγει από τη βάση του για να βομβαρδίσει το Ισραήλ, δεν θα υπάρχει κανένας ζωντανόςΕρντογάν  στην Άγκυρα αν επιστρέψει μετά την αποστολή του! Οι μέρες του Ερντογάν είναι μετρημένες με τις μέρες των ηγετών της Χαμάς! Η ζωή του θα είναι μικρότερη αν κάνει πόλεμο στο Ισραήλ

Επίκειται εξόντωση ηγετικών στελεχών του πολιτικού βραχίονα της Χαμάς

Η προειδοποίηση Νετνιάχου-Γκάλαντ για πλήρη  εξόντωση των στελεχών της Χαμάς είτε είναι ένοπλοι είτε ανήκουν στον πολιτικό της βραχίονα αυτής, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιό θα είναι αργά ή γρήγορα το τέλος όλων των ηγετικών στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης, είτε στο πεδίο της μάχης, είτε στα ξενοδοχεία και κρησφύγετα που χρησιμοποιούν. 

Αναφορικά με τον Ερντογάν ήδη βιώνει την απόρριψή του από ΗΠΑ και Γερμανία λόγω της στάσης του κατά του Ισραήλ, για την αγορά των F-16 BLOCK70 και των EUROFIGHTER αντίστοιχα, ενώ ανεπίσημα οι πρώτες προειδοποιητικές βολές για τον ίδιο έπεσαν από το Ισραήλ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ