πόλεμος Ισραήλ με Χαμάς
Ένοπλες Συρράξεις

Η Αλ Κάιντα έμαθε στην Χαμάς πώς να σκοτώνει αμάχους με χημικά όπλα-Τρόμος για χρήση "βομβών" υδροκυάνιου!

Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις βρήκαν μία μονάδα USB που περιείχε ένα αρχείο PDF με υλικό της Αλ Κάιντα. Στο υλικό αυτό περιέχονταν οδηγίες για τον αποκεφαλισμό παιδιών, για την αιχμαλώτιση ομήρων και για την δημιουργία χημικών όπλων.

Τρομαχτικά τα Ευρήματα των Ισραηλινών

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με νέο άρθρο της The Jerusalem Post, τρομοκράτες της Χαμάς που συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου κατά περιοχών στο νότιο Ισραήλ έλαβαν ακριβείς οδηγίες για το πώς να δημιουργήσουν φονικά χημικά όπλα και πώς να τα χρησιμοποιήσουν έναντι αμάχων. Αυτό επιβεβαίωσε ο Ιτσχάκ Χέρτζογκ, πρόεδρος του Ισραήλ σε συνέντευξή του την Κυριακή το βράδυ στο Sky News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χέρτζογκ δήλωσε πως οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις βρήκαν μία μονάδα αποθήκευσης δεδομένων τύπου USB στο σώμα ενός τρομοκράτης της Χαμάς, η οποία περιείχε ένα αρχείο τύπου PDF με υλικό της Αλ Κάιντα, το οποίο με την σειρά του περιείχε ξεκάθαρες οδηγίες για το πώς να αποκεφαλίζονται μωρά και οδηγίες για το πώς παίρνονται όμηροι και πώς δημιουργούνται αυτοσχέδιες «συσκευές διασκορπισμού υδροκυάνιου». 

Ο Ισραηλινός πρόεδρος δήλωσε στο Sky News πως το υλικό της Αλ Κάιντα αποτελεί απόδειξη των «φονικών ενδείξεων που καταδεικνύουν τις προσπάθειες της Χαμάς να μιμηθεί τον ISIS».

«Αυτό είναι επίσημο υλικό της Αλ Κάιντα. Αντιμετωπίζουμε την Αλ Κάιντα, τον ISIS, την Χαμάς» δήλωσε ο Χέρτζογκ.

Ο Ισραηλινός πρόεδρος πρόσθεσε πως η επιχείρηση του Ισραήλ κατά της Χαμάς στην Γάζα είναι πολύ προσεκτική, μιας και δεν θέλουν να σημειωθούν σημαντικές παράπλευρες απώλειες. Για αυτό και δεν έχουν εισβάλλει ακόμα χερσαία σε αυτήν.

Χέρτζογκ: Το Ισραήλ δεν Εμπόδισε την Παροχή Νερού και Ρεύματος στην Γάζα

Συνεχίζοντας την συνέντευξή του στο Sky News το βράδυ της Κυριακής, ο Ισραηλινός πολιτικός τόνισε πως οι αναφορές που προτείνουν ότι το Ισραήλ έχει εμποδίσει όλες τις παροχές νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και καυσίμου από το να μπουν στην Λωρίδα της Γάζας είναι «μέρος διαστρεβλωμένων πληροφοριών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν πύραυλοι της Χαμάς αυτοί που διέλυσαν την υποδομή ηλεκτρικής ενέργειας στην Γάζα, δεν έχει καμία σχέση μαζί μας. Προμηθεύουμε μόνο το 7% του νερού στην Γάζα, υπάρχει επίσης καύσιμο για ανθρωπιστικές ανάγκες και μεταφέρεται υπό την επίβλεψη του UNRW» έκλεισε ο πρόεδρος Χέρτζογκ.

Η UNRW, δηλαδή η Υπηρεσία Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή, έχει αναλάβει την μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λωρίδα της Γάζας τις τελευταίες ημέρες. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ