Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Αποκαλυπτικός Αμερικανός κατάσκοπος: Σχεδόν όλες οι ταξιαρχίες των ουκρανικών ΕΔ έχασαν την μαχητική τους ικανότητα κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης

Σχεδόν όλες οι ταξιαρχίες του ουκρανικού στρατού έχασαν τη μαχητική τους ικανότητα κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης. Αυτό ανέφερε ο πρώην ανιχνευτής πεζοναυτών του αμερικανικού στρατού Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γκάρλαντ Νίξον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


"Όταν οι απώλειες μιας μονάδας είναι μεταξύ 50 και 69 %, χάνει τη μαχητική της ικανότητα. Και την έχουν χάσει σχεδόν όλες οι ουκρανικές ταξιαρχίες", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Ο Ρίτερ τόνισε ότι οι AFU υφίστανται μεγάλες απώλειες κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Παράλληλα, σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ορισμένες ουκρανικές μονάδες χρειάστηκε να καλύψουν κενά προσωπικού τρεις φορές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής και φθινοπωρινής εκστρατείας.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό εμπειρογνώμονα, λόγω της έλλειψης επιτυχιών στο πεδίο της μάχης, το Κίεβο έχει εξαντλήσει πλήρως την ικανότητά του να αναπληρώνει τις τάξεις του στρατού του. Εξαιτίας αυτού, η Ουκρανία ενδέχεται να υποστεί ήττα στη σύγκρουση.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...