Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Συναγερμός! Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν νέα χτυπήματα σε εκκλησίες, εμπορικά κέντρα και πρεσβείες και στην Νότια Ευρώπη

Με τις διαρροές του Πενταγώνου, αποκαλύπτεται τώρα, ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνώριζαν για επερχόμενα τρομοκρατικά σχέδια των μουσουλμάνων τρομοκρατών στην ΕΕ.

“Υπάρχει συγκεκριμένη απειλή επιθέσεων σε εκκλησίες,  εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη, με 15 τέτοια σχέδια να είναι σε ετοιμότητα”, αναφέρει ξένο ΜΜΕ.

Τώρα αυτή η απειλή είναι και πάλι έντονη, λένε τα ίδια ΜΜΕ, και αυτό φαίνεται από τα πολυάριθμα έγγραφα που έχουν έρθει τώρα στη δημοσιότητα από τις διαρροές του Πενταγώνου.

Τα σχέδια των μουσουλμάνων τρομοκρατών δολοφόνων είναι γνωστά και συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά έγγραφο, στόχοι των ισλαμικών σχεδιαζόμενων επιθέσεων είναι αυτή τη στιγμή εκκλησίες, εμπορικά κέντρα και πρεσβείες.

«Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναπτύξει ένα οικονομικά αποδοτικό μοντέλο για εξωτερικές επιχειρήσεις που βασίζεται σε πόρους εκτός Αφγανιστάν, πράκτορες σε χώρες-στόχους και εκτεταμένα δίκτυα μεσιτείας», γράφει η Washington Post επικαλούμενη  άκρως απόρρητη αξιολόγηση.

Η ίδια τονίζει ότι, τα ευρήματα από το Αφγανιστάν αντιπροσωπεύουν μια πτυχή μιας περίπλοκης και εξελισσόμενης τρομοκρατικής απειλής.

Κάποια από τα δημοσιοποιημένα έγγραφα δεν είναι τα μόνα από τις διαρροές του Πενταγώνου που ασχολούνται με το Ισλαμικό Κράτος.

Άλλες αναφορές έχουν ήδη αποκαλύψει τις συνεχείς προσπάθειες της τρομοκρατικής οργάνωσης να αποκτήσει τεχνογνωσία στην κατασκευή χημικών όπλων, όπως και την χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Στην Αυστρία είχαν ενδείξεις για ένα πιθανό νέο ακραίου ισλαμικού κύματος τρόμου, για αυτό και οι αρχές σήμαναν συναγερμό πριν από λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Στις 15 Μαρτίου, ειδικές αστυνομικές μονάδες έσπευσαν στο κέντρο της πόλης της Βιέννης και ασφάλισαν εκκλησίες και την συναγωγή στην η πόλη, με δεκάδες βαριά οπλισμένους άνδρες.

Για αρκετές ημέρες αυτό το «ενισχυμένο επίπεδο ασφάλειας» παρέμεινε σε ισχύ.

Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας υποπτεύονται ότι μια συγκεκριμένη προειδοποίηση από μια φιλική υπηρεσία πληροφοριών προς το αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών είχε φτάσει εκ των προτέρων, και ίσως αυτή η υπηρεσία πληροφοριών γνώριζε για τις διαρροές του Πενταγώνου, αναφέρει το άρθρο.

Το ακραίο κίνημα του Ισλαμικού Κράτους, δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι “εκμεταλλεύονται τον πόλεμο μεταξύ των χριστιανών “σταυροφόρων" στην Ουκρανία όπου βρίσκεται σε εξέλιξη στρατιωτική εισβολή που εξαπέλυσε η Ρωσία, για να ανασυνταχθούν και να εντείνουν τις επιθέσεις τους”.

Χωρίς να γίνουμε μάντεις, ο ακραίος ισλαμικός φονταμεταλισμός που εκφράζουν οργανώσεις όπως ο ISIS, όχι μόνο δεν έχει εξαλειφθεί, αλλά απειλεί την Ευρώπη, ακόμα πιο πολύ.

Οι δράσεις πλέον το μελών της οργάνωσης που “φυτρώνουν” ανάμεσα σε δυστυχισμένους μετανάστες, έχει αλλάξει τον τρόπο δράσεις όλων των υπηρεσιών πληροφοριών στην Ευρώπη.

 πόλεμος στην Ουκρανία έχει απορροφήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον όλων, και αυτό είναι ότι καλύτερο για τους ισλαμιστές, που ετοιμάζονται πιθανότατα, για νέο κύμα βίας, με δικαιολογία την θρησκεία, αλλά η αληθινός στόχος είναι η πρόκληση χάους και βίας στην γηραιά ήπειρο.       
   

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...