Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Βίντεο με την κατάρριψη τουρκικού ελικοπτέρου Sikorsky στο Β.Ιράκ από τους Κούρδους κομάντος

Γνωστό κουρδικό κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από το τουρκικό ελικόπτερο που καταρρίφθηκε από Κούρδους αντάρτες.

Ένα τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε από τους κούρδους αντάρτες και καταστράφηκε στις 19 Αυγούστου στην περιοχή Girê Amediyê στις ζώνες άμυνας Medya στο νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ). 

Το Κέντρο Τύπου του HPG αναλύει ως εξής: "Στις 9.35 μ.μ. της 19ης Αυγούστου, ένα τουρκικό ελικόπτερο εντοπίστηκε να πετά πάνω από την περιοχή Girê Amediyê. Το ελικόπτερο τύπου Sikorsky, το οποίο επρόκειτο να αποβιβάσει Τούρκους κομάντος , χτυπήθηκε από κοντινή απόσταση από μονάδες ταχείας επάμβασης και κατέπεσε.
Διαπιστώθηκε ότι το ελικόπτερο Sikorsky συνετρίβη κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Girê και πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς".

Ο Ερντογάν και ο ελεγχόμενος τουρκικός τύπος αποκρύβουν την εκατόμβη των θυμάτων, η  οποία όμως κάποια μέρα θα αποκαλυφθεί στον τουρκικό λαό, και τότε πολλά θα λάβουν χώρα στην τουρκική επικράτεια.  

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...