Ένοπλες Συρράξεις

Βραζιλία: Ο Πελέ στέλνει ανοιχτή επιστολή στον Πούτιν - "Σταμάτα τον πόλεμο στην Ουκρανία"

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για αυτή τη συνεχιζόμενη βία. Η σύγκρουση αυτή είναι τρομακτική, αδικαιολόγητη και δεν προκαλεί τίποτα άλλο εκτός από πόνο, φόβο και μίσος» αναφέρεται στην ανοιχτή επιστολή του Πελέ προς τον πρόεδρο Πούτιν που ανάρτησε στο Instagram.       
«Η δυνατότητα να τον σταματήσετε, βρίσκεται στα χέρια σας -γράφει ο θρυλικός ποδοσφαιριστής- στα χέρια εκείνα που έσφιξα κατά την διάρκεια της τελευταίας συνάντησης μας στην Μόσχα το 2017». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Το 2017 ο Πελέ συμμετείχε στις εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) οι οποίες είχαν προηγηθεί του παγκόσμιου κυπέλου που διεξήχθη στην Ρωσία το 2018.  
Ο Πέλε συμπεριλήφθη στον κατάλογο του περιοδικού TIME με τις 100 προσωπικοτήτες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ελληνοτουρκικά 0

Φρενίτιδα στον τουρκικό Τύπο: Οι Έλληνες αναβάθμισαν τους πολλαπλούς εκτοξευτές RM-70 και από την Ρόδο-Απειλούν πλέον την Μαρμαρίδα (Βίντεο)

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Τούρκων μυρίζουν πιθανή προβοκάτσια το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο