Ένοπλες Συρράξεις

Κορυφαίος γεω-οικονομικός αναλυτής: Η Δύση χρειάζεται τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο- Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα (Βίντεο)

Ο θρυλικός αναλυτής του οικονομικού και γεωπολιτικού κύκλου Μάρτιν Άρμστρονγκ πιστεύει ότι το λεγόμενο σχέδιο «Μεγάλης Επαναφοράς» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την ανθρωπότητα χρειάζεται τώρα πόλεμο για να λειτουργήσει.

Θα μπορούσε να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Ο Άρμστρονγκ εξηγεί, «Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να τρυπήσουν σκόπιμα την αρκούδα...». «Αυξάνουν την πίεση σχεδόν στα πάντα κάτω από τον ήλιο. Η Δύση χρειάζεται τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Απλώς τον χρειάζονται. Το πραγματικό πρόβλημα εδώ είναι ότι πήγαν στα αρνητικά επιτόκια το 2014 στην Ευρώπη. Δεν μπόρεσαν να τονώσουν την οικονομία και τα κεϋνσιανά οικονομικά έχουν αποτύχει εντελώς...»

«Θα έλεγα ότι πρόκειται για κακοδιαχείριση της κυβέρνησης σε παγκόσμια κλίμακα. Το πρόβλημα είναι ότι οι κεντρικές τράπεζες δεν έχουν κανέναν έλεγχο στην οικονομία.

Aυτός ο τύπος πληθωρισμού είναι ουσιαστικά διαφορετικός από μια κερδοσκοπική έκρηξη. Αυτός ο πληθωρισμός βασίζεται στις ελλείψεις. 

Άρα, ό,τι έχουμε με την Ευρώπη, με τα αρνητικά επιτόκια, έχουν εξαφανίσει όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Χρειάζονται 8% για να εξισωθούν, όχι αρνητικά ποσοστά. Δεν υπάρχει συνταξιοδοτικό ταμείο στην Ευρώπη που να είναι φερέγγυο σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού. Η ευρωπαϊκή κυβέρνηση καταρρέει. Αν καταλήξουν να χρεοκοπήσουν, θα υπάρξουν εκατομμύρια άνθρωποι με πιρούνια έτοιμοι να εισβάλλουν στο κοινοβούλιο. Άρα, για να το αποφύγουν αυτό, χρειάζονται πόλεμο...

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει σκόπιμα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία».

Εάν υπάρχει πόλεμος στην Ευρώπη, «το δολάριο θα γίνει ισχυρότερο αρχικά και όχι πιο αδύναμο» σύμφωνα με τον Άρμστρονγκ. Ο Άρμστρονγκ λέει επίσης, «Όλα αυτά είναι σκόπιμα. Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα εδώ. Δυστυχώς, εδώ οδηγούμαστε».

Ο Άρμστρονγκ υποστηρίζει ότι ο πόλεμος στην Ευρώπη μπορεί να ξεσπάσει σε μερικές εβδομάδες και η ΕΕ και το ΝΑΤΟ πιέζουν για αυτό.

«Θέλουν η Ρωσία να κάνει κάτι. Δυστυχώς, οδεύουμε προς τον πόλεμο», λέει ο ίδιος.

Ο Άρμστρονγκ μιλά επίσης λεπτομερώς για τα ακόλουθα θέματα: Ψηφιακό νόμισμα και γιατί το Deep State πιέζει τόσο σκληρά για αυτό. Χρυσός, ασήμι, τρόφιμα και σχεδόν όλα ανεβαίνουν στην τιμή λόγω ελλείψεων.

Ο Άρμστρονγκ συνιστά στους ανθρώπους «να αποθηκεύουν τρόφιμα για δύο χρόνια». Ο Άρμστρονγκ έχει άλλες συμβουλές για το τι χρειάζεται να εφοδιάσει ο απλός άνθρωπος. Ο Άρμστρονγκ λέει επίσης ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο μόνος Πρόεδρος που γνώριζε ότι νοιαζόταν για τους στρατιώτες των ΗΠΑ που πέθαιναν στη μάχη. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τραμπ ήθελε να φέρει τα στρατεύματα στο σπίτι και οι πολεμοκάπηλοι του Deep State τον μισούσαν γι' αυτό.

Ο Άρμστρονγκ δίνει επίσης τις προβλέψεις του για το ποιος θα κερδίσει τις ενδιάμεσες εκλογές τον ερχόμενο Νοέμβριο. Θα έχει σημασία ποιο κόμμα θα βγει στην κορυφή;

Κλείνοντας, ο Άρμστρονγκ λέει: «Δεν επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Το σύστημα καταρρέει από μέσα και είναι ακριβώς όπως η πτώση της Ρώμης, βασικά».

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη συνέντευξη που διαρκεί σχεδόν 1 ώρα:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ