Αφγανιστάν
Ένοπλες Συρράξεις

Αφγανιστάν: Νέα ισχυρή έκρηξη συγκλονίζει την Καμπούλ

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε σήμερα το κέντρο της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν Καμπούλ, μεταδίδουν τα πρακτορεία ειδήσεων Ρόιτερς και Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το Reuters, η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στη διπλωματική συνοικία και μια πολυσύχναστη εμπορική πλατεία, όπου υπάρχουν πολλά κυβερνητικά κτίρια, μεταξύ άλλων το προεδρικό μέγαρο, όπως και αριθμός πρεσβειών και γραφείων διεθνών ΜΜΕ και ανθρωπιστικών οργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το AFP μεταδίδει πως μια ισχυρή έκρηξη έγινε αισθητή στην Καμπούλ λίγο πριν από τις 20.00 τοπική ώρα (18.30 ώρα Ελλάδος). Καπνός υψώθηκε στον ουρανό μετά την έκρηξη, προερχόμενος από ένα σημείο που δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το περιστατικό. Οι συγκρούσεις μεταξύ των αφγανικών δυνάμεων και των Ταλιμπάν έχουν ενταθεί στη χώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...