Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Προς παγκόσμια σύρραξη: Ο Ερντογάν στέλνει Bayraktar & στο Πακιστάν

Η Τουρκία προαλείφεται ως ηγέτης ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου απειλώντας μάλιστα και την Ινδία στο θέμα του Κασμίρ, έχοντας χάσει εντελώς το μέτρο της λογικής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με απόφαση Ερντογάν, η τουρκική στρατιωτική βιομηχανία ενισχύει το Πακιστάν με οπλικά συστήματα, με σκοπό να εδραιωθεί στη περιοχή. Η Άγκυρα, συνεχίζει το ίδιο μοτίβο που ακολούθησε στο Αρτσάχ, αυτή τη φορά για την περιοχή του Κασμίρ. Στο ρόλο του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται το Πακιστάν, με το οποίο φαίνεται ότι έχει στηθεί μία συμμαχία τόσο εναντίον της Ινδίας, όσο και κατά των μεσογειακών χωρών.

Η προσπάθεια της Άγκυρας να επεκτείνει την επιρροή της στους μουσουλμάνους της Νοτίου Ασίας, έρχεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων βημάτων του Προέδρου Ερντογάν για να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Σαουδικής Αραβίας στον ισλαμικό κόσμο. 

 

Η Τουρκία στέλνει Bayraktar στο Πακιστάν  

 

Πλέον, οι Τούρκοι θα στείλουν Bayraktar μετα την Ουκρανία, την Πολωνία, την Λετονία και μάλλον και την Αλβανία στο Πακιστάν! Σύμφωνα με τουρκικά και ινδικά ΜΜΕ, υπάρχουν πληροφορίες, ότι το Πακιστάν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση Bayraktar TB2 από την Τουρκία.

Το Πακιστάν είναι επίσης γνωστό ότι έχει αποκτήσει 50 οπλισμένα αεροσκάφη Wing Loong II από την Κίνα. Η Ινδία από την άλλη πλευρά, ετοιμάζεται ετοιμάζεται να μισθώσει τα αμερικανικά και ισραηλινά UAV.

Οι ινδικές υπηρεσίες ασφαλείας ανησυχούν όλο και περισσότερο καθώς προβλέπουν τη χρήση τρομοκρατικών ομάδων με έδρα το Πακιστάν, από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε επιθετικά σχέδια κατά της Ινδίας με σκοπό να  ενισχύσουν τη δημοτικότητά του Τούρκου προέδρου στους μουσουλμάνους της Νοτίου Ασίας.  

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...