Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Ετοιμάζουν νέα επίθεση Τούρκοι & Αζέροι κατά αρμενικού εδάφους - Το Γερεβάν έθεσε σε ετοιμότητα 7.500 στρατιώτες

Ύποπτα και λίαν επικίνδυνα σχέδια έχουν Άγκυρα και Μπακού στην περιοχή του Ναγκόρνο/Καραμπάχ, με την αθρόα μετακίνηση Τούρκων και κομάντος και βαρέως οπλισμού με σκοπό την υλοποίηση στρατιωτικής επίθεσης, η οποία θα προκαλέσει πιθανόν ρωσική αντίδραση. 

Η δραστηριότητα της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν αποτελεί προετοιμασία για μια νέα ένοπλη σύγκρουση. Η πιθανότητα μιας νέας ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ της Αρμενίας, της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν αυξήθηκε ραγδαία, αφού έγινε γνωστό ότι η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους κοντά στα σύνορα της Αρμενίας”, αναφέρουν ρωσικές πηγές.


 
Η Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής έχει ήδη ανακοινώσει ότι Μπακού και Άγκυρα εξετάζουν το ενδεχόμενο επίθεσης στην περιοχή του Συονίσκι, για να αποκόψουν την Αρμενία από οποιαδήποτε επικοινωνία, ενώ υπάρχουν και άλλα γεγονότα που δείχνουν ότι έρχεται μια πιθανή νέα ένοπλη σύγκρουση πιθανόν και με τη ρωσική πλευρά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι γνωστό ότι η Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής (ANCA) έκανε έκκληση προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, με αίτημα να επιστήσει την προσοχή στο γεγονός ότι το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία προετοιμάζουν επίθεση εναντίον των Αρμενίων, στη περιοχή Συονίσκι. 

Η Άγκυρα  θα εκμεταλλευθεί πιθανότατα την άσχημη κατάσταση στο εσωτερικό της Αρμενίας, την δεδηλωμένη αντίδραση της συντηρητικής πτέρυγας της χώρας κατά του Πασινιάν, για να πετύχει το μέγιστο αποτέλεσμα. 

Αυτό θυμίζει κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση στην Ελλάδα το 1974, όταν ο ελληνισμός είχε στην πλάτη του την δικτατορία, η οποία δίχασε την χώρα και άνοιξε τις πύλες του Αττίλα στην Κύπρο. 


Οι Τούρκοι πιθανόν να επιδιώκουν στις χώρες-στόχους τους, να προκαλούν με κάθε τρόπο εσωτερικές αναταραχές για να πετύχουν στην συνέχεια τα ύποπτα σχέδιά τους.

Tην ίδια στιγμή, έχουμε και μετακίνηση δυνάμεων από την Αρμενία, καθώς από τις 16 έως τις 20 Μαρτίου, 7.500 στρατεύματα θα λάβουν μέρος σε μία άσκηση μεγάλης κλίμακας. 

https://twitter.com/ANCA_DC/status/1370082505462796290https://twitter.com/301_AD/status/1370306954795552770

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...