Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Η Τουρκία στέλνει UAV στα σύνορα με την Αρμενία! - Το Γερεβάν βομβαρδίζει τανκ των Αζέρων

H Toυρκία μπαίνει και επίσημα στον πόλεμο Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν! Πριν λίγο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Άγκυρας, τουρκικά UAV Bayraktar σηκώθηκαν και ξεκίνησαν περιπολίες ''μία ανάσα'' από τα σύνορα της Αρμενίας! 

Στην ουσία η Τουρκία στέλνει τα UAV για πολεμικές επιχειρήσεις, με τον Ερντογάν, μετά τη Συρία και τη Λιβύη, να μπαίνει και σε ένα άλλο μέτωπο! 

Mάλιστα πριν από λίγο, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν άρχισαν και πάλι τις διασυνοριακές συγκρούσεις, έπειτα από μια ημέρα κατάπαυσης του πυρός, σύμφωνα με τα υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών που αλληλοκατηγορούνται για το ποιος άρχισε πρώτος τις εχθροπραξίες.

Τα δύο υπουργεία ανέφεραν σε χωριστές ανακοινώσεις πως «μάχες διεξάγονται» σήμερα το πρωί στο βόρειο σύνορο μεταξύ των δύο χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Γερεβάν, όπως και το Μπακού, υποστηρίζει πως απάντησε σε επίθεση των αντιπάλων. Οι δύο χώρες, η σύγκρουση των οποίων διαρκεί εδώ και δεκαετίες, είχαν προχωρήσει την προηγουμένη σε κατάπαυση του πυρός έπειτα από τρεις ημέρες συγκρούσεων. 

Την ίδια στιγμή, η Αρμενία δημοσίευσε βίντεο με την καταστροφή τανκ των Αζέρων. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο πόλεμος είναι πλέον δεδομένος!

https://www.facebook.com/arcrun/posts/3164779526890967
https://www.facebook.com/shushanstepanyan/videos/3055656131137193/?t=0

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ