Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Oι Αρμένιοι ταπεινώνουν Άγκυρα & Μπακού: Κατέρριψαν UAV του Αζερμπαϊτζάν

Στα ''κάγκελα'' βρίσκονται οι Τούρκοι για τα αδέρφια τους στο Μπακού. Οι Αρμένιοι τους ταπεινώνουν, καθώς συντρίβουν τους Αζέρους εδώ και ώρες στις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα.

Οι Αρμένιοι συνεχίζουν να βγάζουν βίντεο στη δημοσιότητα με νέα χτυπήματα κατά των Αζέρων. 

Μάλιστα βγήκε και φωτογραφία με κατάρριψη UAV που ανήκει στο Μπακού. Το συγκεκριμένο UAV είναι Ισραηλινής προελεύσεως, καθώς ως γνωστόν το Τελ Αβίβ εξοπλίζει συνεχώς τους Αζέρους με οπλικά συστήματα. 

Παρέμβαση όμως είχαμε και από την Άγκυρα και συγκεκριμένα από τον Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος δήλωσε για τις συγκρούσεις: 

''Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Αζερμπαϊτζάν, τα αδέρφια μας.'' Στην ουσία με αυτή την δήλωση η Τουρκία είναι έτοιμη να μπει σε ένα ακόμα πολεμικό μέτωπο.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δηλώσεις και από Τσαβούσογλου:


''Είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τις ζωές μας για το Αζερμπαϊτζάν'.'

Ένα τέτοιο μήνυμα, που απειλεί ευθέως με στρατιωτική επίθεση την Αρμενία, προκαλεί αποτροπιασμό επαναφέροντας στις μνήμες τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους!

Θερμό επεισόδιο 


Το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία αλληλοκατηγορούνται ότι παραβίασαν την εύθραυστη εκεχειρία κατά μήκος των συνόρων τους.

Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε την Κυριακή 12 Ιουλίου, ότι δύο από τους στρατιώτες του σκοτώθηκαν μετά την επίθεση των αρμενικών δυνάμεων σε θέσεις του.


Οι συγκρούσεις της 12ης Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν λίγες μέρες μετά τη δήλωση του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ιλάμ Αλίγιεφ, για την πιθανότητα νέου πολέμου με την Αρμενία, καταδικάζοντας τις καθυστερημένες ειρηνευτικές συνομιλίες.

Στις 7 Ιουλίου, ο Αλίγιεφ απείλησε να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις «εάν δεν έχουν αποτελέσματα», δίχως να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Αλίγιεφ κατηγόρησε το Γιερεβάν για συσσώρευση στρατιωτών κατά μήκος των συνόρων των δύο χωρών και για «τακτικά» πυρά κατά στόχων στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές!

Δείτε εικόνα:

GALLERY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ