Ένοπλες Συρράξεις

Ελλάδα-Σερβία συμμαχία: Ρίψεις Αλεξιπτωτιστών στα σύνορα με την Αλβανία - Σερβικές μυστικές Υπηρεσίες: "Έλληνες κινδυνεύετε, ενεργοποιήθηκαν πυρήνες UCK-UCC" (εικόνες, βίντεο)

Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες (BIA) οι οποίες σαφώς και έχουν πρόσβαση στην μικρή γειτονική χώρα, ειδοποίησαν την Ελλάδα για αλβανικό σχέδιο με ΝΑΤΟϊκό "καπέλο" το οποίο με αφορμή την διένεξη στα Σκόπια θα εμπλέξει σίγουρα την Ελλάδα και την Σερβία. Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί πυρήνες του UCK μέσα στα Σκόπια όπως σας έχουμε ενημερώσει χτες στο άρθρο μας EKTAKTO: Πολεμικό διάγγελμα του UCK στα Σκόπια και παρέμβαση Βουλγαρίας – Μεγάλη στρατιωτική κινητοποίηση από Σερβία, Κόσοβο και Αλβανία ενώ υπάρχει και κινητοποίηση Αλβανών του  UCC στα ελληνοαλβανικά σύνορα. 

Το όλο σχέδιο έχει συμφωνηθεί μεταξύ του Χ.Θάτσι (πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου) Έ.Ράμα ( πρωθυπουργός Αλβανίας) καθώς και των αλβανικών κομμάτων στα Σκόπια.

Και ξαφνικά ο ουρανός των Ιωαννίνων γέμισε αλεξιπτωτιστές... Το C-130H της 356 ΜΤΜ έκανε τρεις ρίψεις από το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών στέλνοντας μηνύματα ενίσχυσης της ελληνο-αλβανικής μεθορίου.

Σκοπός της άσκησης ήταν να σταλεί μήνυμα ετοιμότητας στους Αλβανούς καθώς και η "ανακατάληψη" του αεροδρομίου Ιωαννίνων...

Τριάντα άνδρες έπεσαν με τα αλεξίπτωτά τους κερδίζοντας επιφωνήματα θαυμασμού από όσους είχαν σπεύσει στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες αναφέρει δημοσίευμα.

Πρόκειται για άνδρες των ελληνικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι θεωρούνται οι επίλεκτοι των επιλέκτων και εκπαιδεύονται για επιχειρήσεις εξαιρετικά δύσκολες.

Τα Επίλεκτα Τμήματα Αλεξιπτωτιστών θεωρούνται ότι καλύτερο διαθέτει ο ελληνικός στρατός αλλά και από τα κορυφαία του κόσμου.

Δείτε εδώ βίντεο και εικόνες

 

Σε αυτό ακριβώς το ύπουλο σχέδιο εντάσσονται οι συνεχείς επιθέσεις του ίδιου του Αλβανού πρωθυπουργού με προκλήσεις για την Ακρόπολη, τους δήθεν Αλβανούς-Αρβανίτες εντός Ελλάδος και πολλά άλλα ακόμη.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο και κυρίως όλα είναι βάσει νατοϊκού σχεδίου δημιουργία de facto μετά του κράτους του Κουρδιστάν και της «μεγάλης Αλβανίας», ακόμη και πόλεμο στα Βαλκάνια με στόχο την ακύρωση των σχεδίων Κίνας και Ρωσίας .     

Ο πρώην Πρόεδρος της Σκοπιανής βουλής και καθηγητής του συνταγματικού δικαίου και πολιτικών συστημάτων, Δρ. Σάβο  Κλιμόβσκι δήλωσε ότι καμία χώρα στα Βαλκάνια δεν θα είναι «ήσυχη» ποτέ αν στην ΠΓΔΜ δεν σταματήσουν οι  ταραχές.

«Όλοι θα είμαστε αφελείς αν πιστεύουμε ότι οι Αλβανοί που αποτελούν το «αυγό του φιδιού» θα καθόντουσαν ήσυχα μετά τις εκλογές. Επίμαχο θέμα είναι το ευρύτερο σχέδιο πολιτικής και γεωστρατηγικής ανακανομής εδαφών  που  σχεδιάστηκε από το ΝΑΤΟ, «σφυρηλατήθηκε» στα Τίρανα, και «σφραγίστηκε» στην Πρίστινα. Οι εκτελεστές του είναι ο  Έντι Ράμα και Χασίμ Θάτσι, οι οποίοι δεν μπορούν  να το κρύψουν»,  δηλώνει ο ίδιος .

Ο Κλιμόβσκι προσθέτει ότι οι Αλβανοί πολύ βιαστικά θα επωφεληθούν από την κατάσταση έως ότου η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ  σταθεροποιήσει τις φιλοδοξίες της στην περιοχή .

Τόνισε επίσης ότι ότι η ΠΓΔΜ  υπήρξε πάντοτε πειραματικό πεδίο της ιδέας της Λίγκας του Πρίζρεν (ένωση όλων των αλβανικών εδαφών) και ότι η κρίση θα μπορούσε να εξαπλωθεί όχι μόνο στη Σερβία, αλλά και πέραν αυτής έως την Ελλάδα.

«Αν νομίζετε ότι κάτι αλλάζει στην πολιτική απέναντι στο  αδελφό σερβικό λαό, είναι λάθος διότι και εκεί λαμβάνει χώρα ένα τμήμα μιας ευρύτερης στρατηγικής που προσπαθεί να εφαρμόσει η δύση . Δεν ξέρω αν οι Έλληνες γνωρίζουν την   ακόλουθη ερώτηση, η Ήπειρος , η νότια Σερβία (Πρέσεβο) , έως το Μπουγιάνοβατς ... συνδέονται για τους Αλβανούς», σημειώνει ο  Κλιμόβσκι.

Κληθείς να σχολιάσει το ψήφισμα που οι Σέρβοι κατηγορούνται για γενοκτονία εναντίον των Αλβανών μεταξύ των δύο παγκοσμίων πολέμων, ο Κλιμόβσκι είναι σαφής τονίζοντας ότι «αυτές είναι αόρατες ανοησίες!».

« Λοιπόν, το 1912 δεν υπήρχε ακόμη αλβανικό κράτος και τώρα πρέπει να ψηφίσουμε για  ένα ψήφισμα στη συνέλευση και να αποφασίσουμε για μια υποτιθεμένη γενοκτονία εναντίον τους. Αυτά είναι ανοησίες, και την ανοησία ένα κανονικό μυαλό δεν μπορεί να την χωνέψει»,  καταλήγει ο Κλιμόβσκι.

Μιλάμε για πλήρη επιβεβαίωση του άρθρου μας με τίτλο (Τύμπανα πολέμου: Το ΝΑΤΟ ξεκινά την αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων – Ποια είναι η πρώτη χώρα – Αναμένονται σφοδρές εκρήξεις…), στο οποίο αναφέραμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το ΝΑΤΟ φέρεται να έχει σχέδιο το οποίο θα εφαρμόσει άμεσα και με βάση το οποίο θα ξεκινήσει η αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων.

Το σχέδιο τιτλοφορείται με την βαρύγδουπη ονομασία «εσωτερική αναδιοργάνωση» της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει σύγκρουση ανάμεσα στις εθνότητες, απόσχιση των Σέρβων της «χώρας» και προσχώρηση τους στην Σερβία με ρωσική στρατιωτική βοήθεια.

Πρόκειται για ένα σχέδιο τύπου «Καλλικράτη» με το οποίο το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσει αρχικά να αναδιατάξει τα σύνορα εντός της Βοσνίας σε βάρος πάντα των Σερβοβόσνιων, οι οποίοι επικαλούνται  την συνθήκη του Ντέιτον.

https://youtu.be/x7T0Ro2YBJw?t=16

https://youtu.be/PHrTbUkPL_E?t=31

https://youtu.be/JBjWcFlAPe8?t=27

https://youtu.be/tkSCryYaFEs?t=10

https://youtu.be/p9PL5kkEmno?t=18

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ