Βαλκάνια

Αναβλήθηκε η δίκη για την έφεση του Μπερίσα και του γαμπρού του

Αναβλήθηκε για αύριο Τρίτη (21/11) στις 11:00 η συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου GJKKO, για την έφεση των Sali Berisha και Jamarbër Malltezi (γαμπρός του Μπερίσα) που ζητούν την ακυρότητα των μέτρων ασφαλείας σε βάρος τους από το Πρωτοδικείο.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης στο Εφετείο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.himara.gr, ο δικηγόρος του Μπερίσα, Genc Gjokutaj, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, υποστήριξε πως το δικαστήριο δεν μπόρεσε να δώσει την απόφαση σήμερα, επειδή ο φάκελος ήταν ογκώδης.

Θυμίζουμε ότι ο Μπερίσα και ο Μαλτέζι κατηγορούνται για διαφθορά στον φάκελο ιδιωτικοποιήσεων του πρώην συγκροτήματος Παρτιζάνι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...