Βαλκάνια
Ενημερώθηκε στις:

Σκόπια: Γερμανική εταιρεία θα επενδύσει εκατομμύρια ευρώ

Ένα δεύτερο εργοστάσιο άνοιξε η γερμανική εταιρεία Dräxlmaier στα Σκόπια. Η εγκατάσταση βρίσκεται στην περιοχή του Κουμάνοβο. Η αξία της επένδυσης ανέρχεται σε  διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων,  ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Οι παράμετροι και οι δυνατότητες της νέας παραγωγικής ικανότητας δεν προσδιορίζονται, σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο

Ο γερμανικός όμιλος  Dräxlmaier ασχολείται με την παραγωγή ανταλλακτικών και πρόκειται να απασχολήσει, κατά το πρώτο στάδιο, στο νέο της εργοστάσιο 700 άτομα, με σχέδια είναι η αύξηση του προσωπικού.
 
Το πρώτο εργοστάσιο της Dräxlmaier άνοιξε το 2012 στην κεντρική πόλη Καβαντάρτσι και κατασκευάζει ηλεκτρικά συστήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία λειτουργεί περισσότερα από 65 εργοστάσια σε περισσότερες από 20 χώρες με περισσότερους από 75.000 υπαλλήλους.

Στη γηραιά Ήπειρο κατασκευάζει εξαρτήματα αυτοκινήτων σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Σκόπια, Ρουμανία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Ουγγαρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ