Ράμα και Μέτα
Βαλκάνια

Αλβανία: Τα παρατά ο Ράμα για την καθαίρεση του προέδρου Μέτα

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην εξεταστική επιτροπή για την καθαίρεση του προέδρου, τα στελέχη της κυβέρνησης εξέφρασαν την άποψη πως ναι μεν διέπραξε παραβιάσεις αλλά αυτές δεν είχαν συνέπειες στην ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας στην Αλβανία. 

Φυσικά η απόφαση αυτή συνδέεται άμεσα με τις πιέσεις των διεθνών φορέων και ειδικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τον Αλβανό Πρωθυπουργό ώστε να ολοκληρώσει την εκλογική μεταρρύθμιση το συντομότερο δυνατόν. Στα πλαίσια της μεταρρύθμισης απαιτείται να καθίσουν στο τραπέζι μαζί με τον πρωθυπουργό και ο πρόεδρος της χώρας όπως και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...