Βαλκάνια

Με καλάσνικοφ και αλκοόλ υποδέχτηκαν το 2020 στην Αλβανία!

Πάνω από εκατό πολίτες στην Αλβανία νοσηλεύτηκαν με συμπτώματα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ μετά τους εορτασμούς για την Πρωτοχρονιά του 2020.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην Αλβανία δήλωσε ότι κατά δεκάδες συμπολίτες τους συνέρρεαν στα επείγοντα περιστατικά λόγω προβλημάτων που σχετίζονταν με υπερβολική κατανάλωση ποτού.

Μαζί με την αφθονία του αλκοόλ την τιμητική τους είχαν και τα... καλάσνικοφ με τα οποία υποδέχτηκαν οι αμετανόητοι Αλβανοί τη νέα δεκαετία! Τι κι αν η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι φιλοδοξεί να ενταχθεί η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τι κι αν μόλις χθες ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, ανέλαβε την Προεδρία του ΟΑΣΕ, τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στη γείτονα πλημμύρισαν το βράδυ της πρωτοχρονιάς με φωτογραφίες «περήφανων» Αλβανών να κραδαίνουν τα καλάσνικοφ στο χέρι.

«Τα τελευταία μεσάνυχτα του έτους, ορισμένοι επέλεξαν να παραμείνουν σπίτι τους και να περιμένουν με την οικογένεια τους τη νέα χρονιά, άλλοι βγήκαν στο κέντρο για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα, όμως υπήρξαν και εκείνοι που υποδέχθηκαν το νέο έτος 2020 με αυτόματα όπλα στα χέρια», επεσήμαναν τα αλβανικά ΜΜΕ.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ