Βαλκάνια

Σκοπιανοί παραστρατιωτικοί απειλούν με αιματοκύλισμα Ελληνες και Αλβανούς - H CIA προβλέπει την δημιουργία της «Μ. Αλβανίας» με «ακρωτηριασμό» ελληνικών εδαφών

Ενώ η ελληνική κυβέρνηση και τα Σκόπια υποτίθεται ότι "συνομιλούν" και διαπραγματεύονται  για το θέμα της ονομασίας , παίζοντας ένα «παιχνίδι» επικίνδυνο κυρίως για τον ελληνισμό, όλα δείχνουν ότι η «φωτιά» στην ΠΓΔΜ   είναι έτοιμη να "ανάψει"  λόγω της αντιδικίας των ακραίων εθνικιστών με  Αλβανούς-Έλληνες.

Σύμφωνα με έγκυρα αλβανικά ΜΜΕ παρουσιάζονται φωτογραφίες Σκοπιανών  παραστρατιωτικών ομάδων, οι  οποίες ανεπίσημα έχουν εκπαιδευτεί με στρατιωτική συμβολή σε ειδικά στρατόπεδα στην ανατολική ΠΓΔΜ , αναφέρει το albanews.

Οι ίδιοι απειλούν με πόλεμο οποιονδήποτε θίξει τα συμφέροντα των «Μακεδόνων» ειδικά οι Αλβανοί …αλλά και οι Έλληνες λόγω της πρόσφατης διαδικασίας για την ονομασία της χώρας την οποία αρνούνται κατηγορηματικά.

Η σκοπιανή αστυνομία αρνείται την ύπαρξη αυτών των ομάδων, αλλά ανεπίσημα οι ίδιοι αξιωματικοί αναφέρουν   ότι εκατοντάδες ίσως και χιλιάδα μελών των παραστρατιωτικών αυτών ομάδων   θα ενεργοποιηθούν άμεσα  εφόσον  σχηματιστεί μια «αντι-μακεδονική κυβέρνηση».

Οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ  βρίσκονται σε κίνδυνο ήδη , ενώ απειλούνται και οι Έλληνες λόγω διαπραγμάτευσης από τα ένοπλα μέλη του φανταστικού  «μακεδονικού  έθνους που δημιούργησε ο Τίτο», αναφέρει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Την ίδια περίοδο  λεπτομερής χάρτης δημοσιεύεται από αμερικανικά και αλβανικά μέσα ενημέρωσης , ο οποίος φέρεται να συντάχθηκε από  ομάδα εμπειρογνωμόνων της CIA, προβλέποντας  ότι μέχρι το 2035 όλα τα αλβανικά εδάφη θα έχουν ενωθεί σε αυτό που αποκαλείται «Μεγάλη Αλβανία». 

Αυτή η ένωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το 2035 και θα περιλαμβάνει την ενοποίηση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο και τις περιφέρειες της ΠΓΔΜ , του Μαυροβουνίου, της Σερβίας και της Ελλάδας, τονίζει το άρθρο.

Η αύξηση της επιρροής των Αλβανών στην περιφερειακή πολιτική και η αύξηση της υποστήριξης τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πιθανό να επιταχύνουν τη διαδικασία της «ενοποίησης», η οποία στη σημερινή πολιτική σκηνή  φαντάζει  αδύνατη.

«Σε μια εποχή που στην  περιοχή των Βαλκανίων έχουν προκύψει ανεπίλυτες υποθέσεις ιστορικές αδικίες εις βάρος του αλβανικού λαού, παρουσιάζεται χάρτης που δημιουργήθηκε από τους ειδικούς της CIA, ο οποίος δείχνει  δραστικές αλλαγές όχι μόνο των αλβανικών εδαφικών συνόρων, αλλά ακόμη και ευρωπαϊκών και άλλων εδαφών που θα  αποτελέσουν  αντικείμενο επικείμενου μεγάλου  πολέμου .

Δεν είναι γνωστό αν η δημοσίευση αυτού του εγχειριδίου των αμερικανικών υπηρεσιών  με τον εν λόγω χάρτη,   σχετίζεται με τις τρέχουσες περιστάσεις ή  αυτός αποκαλύφθηκε από την ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών GRU τυχαία», αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα.

Παραδόξως, αυτός ο χάρτης δόθηκαν στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ και στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Σε μια εποχή που το θέμα της συνοριακής αναθεώρησης θεωρείται απειλή για την ειρήνη, οι χάρτες που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και στα ρωσικά μέσα δηλώνουν μια ένωση όλων των αλβανικών χωρών, συνεχίζει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ομοίως, τα συμπεράσματα  βασίζονται  σε σημαντικούς πόρους των διεθνών οργανισμών που ασχολούνται με τις γεωστρατηγικές μελέτες, ειδικά στις ΗΠΑ, τονίζει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας,  η εσωτερική κατάσταση στην ΠΓΔΜ βαίνει από το κακό στο χειρότερο και οι Αλβανοί «γυαλίζουν τα όπλα τους» για ένα νέο γύρο έκαναν δυναμικά την εμφάνιση τους  νέοι σύγχρονοι Σκοπιανοί Κομιτατζήδες οι οποίοι φέρονται να είναι έτοιμοι, όπως και οι βάρβαροι πρόγονοι τους,  να θελήσουν να δημιουργήσουν  την «Μακεδονία του Πιρίν».

Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο είναι παράλληλο με την προσπάθεια υφαρπαγής της δυτικής Θράκης μας από τους Τούρκους, το οποίο προωθείται από τον γνωστό δισεκατομμυριούχο «Ανθύπατο» της ΕΕ και ηγέτη της νέας τάξης πραγμάτων Τ.Σόρος.

Τα σχέδια αυτά φέρονται μάλιστα να εντοπίστηκαν σε νατοϊκά γραφεία από το 1999 από Έλληνες αξιωματικούς οι οποίοι και διαμαρτυρήθηκαν στους Αμερικανούς, οι οποίοι τότε ήταν σφόδρα απασχολημένοι με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Η διαρροή τους στον ελληνικό τύπο  ήταν θέμα  χρόνου επισείοντας ανησυχίες στην ελληνική πλευρά έκτοτε.

Τώρα έχουμε παράλληλα τους Σκοπιανούς  Κομιτατζήδες «σαν άλλοτε» να ξερογλείφονται  για την ελληνική μέχρι το υπέδαφος Μακεδονία ή του Μέγα Αλεξάνδρου την χώρα που αναφέρει και το σχετικό άσμα και τους Τούρκους του Ερντογάν στην δυτική Θράκη και το Αιγαίο .

Οι ίδιοι σύμφωνα με ένα τρομερό ρεπορτάζ φέρονται ορκισμένοι να υπερασπιστούν την ΠΓΔΜ με «όπλα και αίμα» εμφανίζοντας χάρτες που περιλαμβάνουν τους σημερινούς νομούς Θες/νικής, Πέλλας , Φλώρινας , Χαλκιδικής, Καβάλας και …πολλά άλλα.

Η  σημαία τους έχει λεζάντα την «ενωμένη Μακεδονία» με χάρτη που «περιλαμβάνει» ακόμη και την Ανατολική Αλβανία και δυτική Βουλγαρία .

Πρόκειται για φασιστικές οργανώσεις που έχει οργανώσει ένας «γενίτσαρος» στην καταγωγή Σκοπιανός πολιτικός με το ελληνικό όνομα «Νικόλαος Γκρούγιος», ή Νικόλα Γκρουέφσκι σύμφωνα με κάποιες πηγές.

Αυτές οι οργανώσεις βρήκαν την τεράστια ευκαιρία αναβίωσης του σκοπιανού εθνικισμού και οργανώνουν πάνοπλες ομάδες στα πρότυπα των Κομιτατζήδων με σκοπό να διεξάγουν «αλυτρωτικές επιδρομές σε αλβανικά χωριά , ελληνικά και βουλγάρικα χωριά.

Η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι μία, είτε υπήρχαν οι Αλβανοί είτε όχι,  οι Σκοπιανοί  εθνικιστές θα συνέχιζαν να ορέγονται στην ελληνική Μακεδονία θεωρώντας την  δικό τους κομμάτι.

Την «απάντηση» στην σκοτεινή περίοδο 1902-1908 την έδωσαν αρχικά σώματα Μακεδονομάχων με επικεφαλείς Έλληνες δοξασμένους αξιωματικούς.

Σήμερα όμως υπάρχει ο ισχυρότατος εξοπλισμένος και επίφοβος ελληνικός στρατός τον οποίον τρέμουν οι Σκοπιανο-Βούλγαροι, οι οποίοι ονειρεύονται μεγαλεία και εδάφη που δεν τους ανήκαν ποτέ και τα οποία μόνο ως «τουρίστες» θα βλέπουν από κοντά.

Εδώ είναι οι μαρτυρίες για το πώς είναι συνεχώς καλούν οι Σκοπιανοί σε πόλεμο :

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ