Κόσμος

Στο Μπανγκί έφτασαν Ιρανοί, Αφγανοί, Τούρκοι και Γεωργιανοί μετανάστες που απελάθηκαν από τις ΗΠΑ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το πρώτο αεροσκάφος που μετέφερε Ιρανούς, Αφγανούς, Τούρκους και Γεωργιανούς παράτυπους μετανάστες οι οποίοι απελάθηκαν από τις ΗΠΑ, έφθασε στο Μπανγκί το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο ενός αμφιλεγόμενου αμερικανικού προγράμματος για την απέλαση παράτυπων μεταναστών σε τρίτες χώρες, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η αμερικανίδα δικηγόρος Άλμα Ντέιβιντ.

Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία προστέθηκε πρόσφατα στη λίστα των αφρικανικών χωρών που έχουν συμφωνήσει να δεχτούν προσωρινά παράτυπους μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ.

Αυτές οι απελάσεις σε «τρίτες χώρες» έχουν γίνει βασικό στοιχείο της αντιμεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, παρόλο που η νομιμότητά τους αμφισβητείται δικαστικώς τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...