Κόσμος

Φρικτό εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο στο Βιετνάμ

Φρικτό εργατικό δυστύχημα σε εργοστάσιο στο Βιετνάμ έχει προκαλέσει σοκ, καθώς ένας 34χρονος εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από βιομηχανικό μηχάνημα τεμαχισμού καουτσούκ.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και, σύμφωνα με αναφορές, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του εργοστασίου.

Ο εργάτης, που σύμφωνα με τοπικά μέσα ονομαζόταν Ρο Μα, βρισκόταν μέσα στη δεξαμενή τροφοδοσίας του μηχανήματος και χρησιμοποιούσε ένα φτυάρι για να σπρώχνει το υλικό προς τον τεμαχιστή.

Κάποια στιγμή, το εργαλείο φαίνεται να πιάστηκε στο μηχάνημα. Ο 34χρονος προσπάθησε να το συγκρατήσει και να το τραβήξει πίσω, όμως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα παρασύρθηκε και ο ίδιος στον τεμαχιστή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ