Κόσμος

Παιδιά στο Ιράν έκαψαν φανέλες του Μέσι μετά την συνάντησή του με τον Τραμπ (βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κατά των ΗΠΑ στο Ιράν και αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν τα μικρά παιδιά που έκαιγαν φανέλες του Λιονέλ Μέσι. 

Η οργή πυροδοτήθηκε από τα γεγονότα της 5ης Μαρτίου, όταν οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι προσκλήθηκαν στον Λευκό Οίκο ως νικητές του MLS Cup, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο τον Νοέμβριο του 2025 απέναντι στους Βανκούβερ.

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του χειροκρότησαν τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς εκείνος μιλούσε για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Μέση Ανατολή, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ισοπεδωτικά: «Ελπίζω να χάσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο», «Έχασα το είδωλό μου», «Ο Μαραντόνα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό!», «Συγγνώμη αδελφέ, αλλά πρέπει να σταματήσω να σε ακολουθώ».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος