Στάρμερ
Κόσμος

Στάρμερ: «Δεν θα χύσουμε ούτε ένα δάκρυ για το τέλος του καθεστώτος Μαδούρο»

Η Βρετανία δεν θα χύσει ούτε ένα δάκρυ για το τέλος του καθεστώτος του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ.

Ο Σταρμερ ανακοίνωσε συζητήσεις με την Ουάσιγκτον "τις ερχόμενες ημέρες" για το θέμα αυτό.

Ο Μαδούρο είναι ένας παράνομος πρόεδρος, λέει ο Σταρμερ

Το Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει εδώ και καιρό μια μετάβαση της εξουσίας στη Βενεζουέλα. Θεωρούμε ότι ο Μαδούρο είναι ένας παράνομος πρόεδρος και δεν θα χύσουμε ούτε ένα δάκρυ για το τέλος του καθεστώτος του, ανέφερε ο Βρετανός ηγέτης σε ανακοίνωση.

Ο Κιρ Στάρμερ δήλωσε ότι χάρηκε που είδε το τέλος της διακυβέρνησης του προέδρου Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα και ότι θα ήθελε μια ομαλή μετάβαση σε μια κυβέρνηση που θα αντανακλά καλύτερα τη βούληση των Βενεζουελάνων.

"Η βρετανική κυβέρνηση θα συζητήσει την κατάσταση όπως εξελίσσεται με τους ομολόγους της στις ΗΠΑ τις ερχόμενες ημέρες, καθώς επιδιώκουμε μια ασφαλή και ειρηνική μετάβαση σε μια νόμιμη κυβέρνηση που να αντανακλά τη βούληση του λαού της Βενεζουέλας", πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έτοιμοι για πόλεμο δηλώνουν οι Τούρκοι χάρη στο τάχα νέο "υπερόπλο της Γαλάζιας Πατρίδας"-Ποιό είναι και τι συνεπάγεται για Αιγαίο-ΝΑ Μεσόγειο;

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η "Γαλάζια Πατρίδα" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής,...