Κόσμος

Επίθεση βουλευτή των Δημοκρατικών κατά Τραμπ: «Η σύλληψη Μαδούρο είναι αντιπερισπασμός – Δεν αφορά τα ναρκωτικά αλλά το πετρέλαιο»

Θέση για τη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του από τις δυνάμεις των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα πήρε η βουλευτής των Δημοκρατικών, Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, κάνοντας επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς την «αντιπερισπασμό».

Σε ανάρτησή της, η πολιτικός και ακτιβίστρια έγραψε:

«Δεν έγινε για τα ναρκωτικά. Αν αυτός ήταν ο λόγος, ο Τραμο δεν θα είχε δώσε χάρη σε έναν από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο. Γίνεται για το πετρέλαιο και την αλλαγή του καθεστώτος. Και χρειάζονται μια δίκη τώρα για να παραστήσουν ότι δεν είναι έτσι. Ειδικά σαν αντιπερισπασμό από την υπόθεση Επστάιν και τα πολύ υψηλά κόστη για την υγεία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεραπετρίτης
Εθνικά θέματα 0

«Κόκκινη γραμμή» τα 12 μίλια! Το ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη και η ιστορική ευκαιρία στον ΟΗΕ – Τι σηματοδοτεί η νέα εποχή της ελληνικής διπλωματίας

Σαφές μήνυμα πως το δικαίωμα επέκτασης στα 12 μίλια είναι αναφαίρετο έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναλύοντας...