Κόσμος

Γερμανία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mannheimer Morgen», το αεροσκάφος, κατά την προσγείωση, πέρασε ανάμεσα από δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σταμάτησε στη μέση του δρόμου, υποφέροντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν τρία άτομα: δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ο 23χρονος πιλότος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι άλλοι δύο επιβάτες, ένας 37χρονος και η 23χρονη σύντροφός του, υπέστησαν ελαφρά τραύματα. Και οι τρεις κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αεροσκάφος και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν το αεροπλάνο σχεδόν ολοσχερώς καταστραμμένο, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ομάδες διάσωσης έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να ασφαλίσουν την περιοχή.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο βλάβης στον κινητήρα ως πιθανή αιτία της αναγκαστικής προσγείωσης.

Η ζημιά στο αεροσκάφος εκτιμάται σε περίπου 400.000 ευρώ και το αεροπλάνο ρυμουλκήθηκε. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...