Κόσμος

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο για το 2025 - Ποσά βγάζει

Η Κόκο Γκοφ είναι σύμφωνα με το Sportico η αθλήτρια με τα περισσότερα έσοδα στον κόσμο για το 2025. 

Η 21χρονη τενίστρια που είναι στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης είναι στο Νο1 της σχετικής λίστας με έσοδα της τάξεως των 31 εκατ. δολαρίων. 

Από αυτά τα 8 εκατ. δολάρια είναι για τις συμμετοχές της στα τουρνουά της WTA και τα 23 εκατ. δολάρια από τις χορηγίες της. Στη 2η θέση είναι η τενίστρια Αρίνα Σαμπαλένκα με 30 εκατ. δολάρια. 

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έχει κερδίσει 15 εκατ. δολάρια από τα τουρνουά και άλλα τόσα από τις χορηγίες. Στο Νο3 είναι η Πολωνή τενίστρια Ίγκα Σβιόντεκ με 23,1 εκατ. δολάρια και στο Νο4 η σκιέρ Έιλεν Γκου με 23 εκατ. δολάρια. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί