sharon
Κόσμος

Όταν ο Τραμπ συγκίνησε τη Σάρον Όσμπορν - «Ο Όζι ήταν μοναδικός»

Η Σάρον Όσμπορν συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια ενός podcast, όταν άκουσε το ηχογραφημένο μήνυμα που της έστειλε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Η 73χρονη είχε γνωριστεί στο παρελθόν με τον 79χρονο Αμερικανό πρόεδρο, όταν συμμετείχε στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα στο NBC, The Celebrity Apprentice, το 2010.

Στο νέο επεισόδιο του podcast The Osbournes που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, η Σάρον, η κόρη της Κέλι και ο γιος της Τζακ κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και ακούνε το ηχητικό μήνυμα που είχε αφήσει ο Τραμπ στη μητέρα της οικογένειας, μετά τον θάνατο του θρυλικού frontman των Black Sabbath, Όζι στις 22 Ιουλίου.

«Γεια σου Σάρον – είμαι ο Ντόναλντ Τραμπ, και ήθελα απλώς να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο, σε εσένα και στην οικογένεια», ακούγεται να λέει ο πρόεδρος. «Ο Όζι ήταν απίστευτος – ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Τον είχα συναντήσει μερικές φορές και θέλω να σου πω ότι ήταν μοναδικός σε όλα και ταλαντούχος».

Ο Τραμπ ολοκλήρωσε το μήνυμά του λέγοντας: «Ήθελα απλώς να σου στείλω τις καλύτερες ευχές μου. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ξέρω πόσο δεμένοι ήσασταν, και ό,τι μπορώ να κάνω – να προσέχεις τον εαυτό σου, να δώσεις χαιρετισμούς στην οικογένεια – ευχαριστώ, αντίο».

Τι είπε η Σάρον για το μήνυμα του Τραμπ

Η Σάρον είπε τότε ότι δεν έκρινε το μήνυμα του Τραμπ με βάση τον ρόλο του.

«Άκου, όταν μιλάμε για πολιτική, ξέρουμε ότι κανείς δεν βγαίνει κερδισμένος», είπε. «Όποιον κι αν υποστηρίζεις, οι μισοί άνθρωποι θα είναι απέναντι.

«Και τώρα, περισσότερο από ποτέ στην ιστορία, έχει σημασία ποιο κόμμα ή ποιον πολιτικό επιλέγεις – δεν μπορείς να βγεις κερδισμένος».

Η Σάρον σημείωσε ότι της είχε μείνει μια θετική εικόνα για τον Τραμπ από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα του NBC.

«Το μόνο που ξέρω είναι ο άνθρωπος που γνώρισα, με τον οποίο δούλεψα για έναν μήνα», είπε. «Πέρασα έναν μήνα μαζί του και με τη σύζυγό του, η οποία ήταν πάντα ευγενική, κομψή, απίθανη να μιλήσεις μαζί της».

Πρόσθεσε ότι ο Τραμπ ήταν πάντα ευγενικός απέναντί της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Celebrity Apprentice.

«Πάντα ρώταγε: "Πώς είναι τα παιδιά; Πώς είναι η Κέλι;"» είπε. «Ήταν πραγματικά εξαιρετικός συνομιλητής και πάντα με αντιμετώπιζε με σεβασμό».

«Το θέμα είναι ότι το μόνο που ξέρω είναι πως με έχει αντιμετωπίσει με σεβασμό, και τον πατέρα σας με σεβασμό», είπε η ίδια. «Δεν ζήτησε τίποτα από εμάς – τίποτα. Το ίδιο και η Μελάνια, τίποτα».

 

Πρόσθεσε ότι εκτίμησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Τραμπ «βρήκε χρόνο να το κάνει αυτό για εμάς» μετά τον θάνατο του Όζι.

Ο Τζακ επαίνεσε τη χειρονομία του Τραμπ να παρηγορήσει την οικογένεια στην περίοδο του πένθους.

«Είτε τον αγαπάς είτε τον μισείς, δεν ήταν υποχρεωμένος να τηλεφωνήσει και να αφήσει ηχητικό μήνυμα», είπε.

Η οικογένεια ανέφερε ότι έλαβε επίσης ένα ευγενικό μήνυμα από τον βασιλιά Κάρολο μετά τον θάνατο του Όζι το περασμένο καλοκαίρι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Βόμβα από Ρώσο αναλυτή που παρουσιάζει τρομερές εκδοχές για την πτώση του τουρκικού C-130 εμπλέκοντας και το Κρεμλίνο για πρώτη φορά (Βίντεο)

Η Τουρκία καθηλώνει όλα τα C-130 μετά το δυστύχημα στη Γεωργία- Τούρκος σύμβουλος και αρθρογράφος με στενούς δεσμούς με...
apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...