Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ταλιμπάν: Iσχυρίζονται ότι το Πακιστάν παραβίασε τον εναέριο χώρο του Αφγανιστάν

Nωρίτερα, ακούστηκε μια έκρηξη στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, με την κυβέρνηση των Ταλιμπάν να επιβεβαιώνει ότι διεξάγεται έρευνα.

Ο Ζαμπιχουλάχ Μουτζαχίντ, εκπρόσωπος του Ισλαμικού Εμιράτου, δήλωσε ότι δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με θύματα ή ζημιές. Το γεγονός περιβάλλεται από αντικρουόμενες πληροφορίες, σημειώνει το India Today. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι το Πακιστάν είχε ως στόχο τον Νουρ Γουάλι Μασούντ, ηγέτη των Πακιστανών Ταλιμπάν (TTP). Ωστόσο, το TOLO News έλαβε ένα ηχητικό μήνυμα που αποδίδεται στον Mασούντ, στο οποίο «απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι πραγματοποιήθηκε επίθεση εναντίον του στην Καμπούλ».

Αξιωματούχοι των Ταλιμπάν και ορισμένοι Αφγανοί δημοσιογράφοι φέρεται επίσης να αρνούνται ότι πραγματοποιήθηκε αεροπορική επιχείρηση από το Πακιστάν. Η χρονική στιγμή του συμβάντος θεωρείται σημαντική, καθώς ο υπουργός Εξωτερικών του Αφγανιστάν, Amir Khan Muttaqi, βρίσκεται στην Ινδία για προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Dr. S. Jaishankar.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...