Κόσμος

Μυστήριο ο θάνατος του πρέσβη της Νότιας Αφρικής στο Παρίσι – Έπεσε από τον 22ο όροφο ξενοδοχείου

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο πρέσβης της Νότιας Αφρικής στη Γαλλία σκοτώθηκε αφού έπεσε από τον 22ο όροφο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Η σορός του Nkosinathi Emmanuel Mthethwa, ο οποίος υπηρέτησε επίσης ως πρέσβης στο Μονακό και ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος στην UNESCO, βρέθηκε την Τρίτη στο ξενοδοχείο Hyatt στην περιοχή Porte Maillot, επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

Ο 58χρονος διπλωμάτης πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε, πηδώντας από τον 22ο όροφο του τετράστερου ξενοδοχείου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...