Κόσμος

Οι μουσουλμάνοι στη Γαλλία απειλούν να κάψουν τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων! (βίντεο)

Οι μουσουλμάνοι στη Γαλλία απειλούν να κάψουν τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, εκτός εάν οι γαλλικές αρχές απελευθερώσουν τον Ιμπραήμ Αλισάουι, έναν μουσουλμάνο μετανάστη που σκότωσε τρεις Γάλλους πολίτες μαχαιρώνοντας τους μέσα σε μια εκκλησία στη Νίκαια της Γαλλίας.

Απαιτούμε από τη γαλλική κυβέρνηση να απελευθερώσει τον αδελφό μας Ιμπραήμ Αλ-Ασαουί. Εάν δεν απελευθερωθεί, τότε το φως του Θεού θα πέσει πάνω στον λαό σας εδώ στη Γαλλία. Θα κουνηθεί η μοίρα σας με τη θέληση του Θεού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...