Ένα ανατριχιαστικό εύρημα βρήκαν οι αστυνομικοί της Κορνουάλης, στη νοτιοδυτική Αγγλία, όταν κατά τη διάρκεια των ερευνών για αγνοούμενο, εντόπισαν πάρα πολλά πτώματα σε δάσος με αποτέλεσμα να αρχίσει νέα έρευνα.
Πληροφορίες από τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης διευκρινίζουν πως ο επίτροπος εγκλημάτων της Κορνουάλης επιβεβαίωσε ότι έχουν βρεθεί πολλά πτώματα στα δάση όπου η αστυνομία ερευνά μια δολοφονία.
Όπως αναφέρεται, αστυνομικοί από όλη τη χώρα έχουν κληθεί να βοηθήσουν την αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης να ερευνήσουν τα δάση έξω από το χωριό Στίκερ της Κορνουάλης.
Αγγλία: Πού εντοπίστηκαν τα πτώματα
Σύμφωνα με το Cornwall Live, το νέο εύρημα με τα πτώματα οδήγησε σε νέα έρευνα, με τους αξιωματικούς της αστυνομίας να αρνούνται να απαντήσουν ως προς την πορεία των εξελίξεων ή σε ποιους αντιστοιχούν οι σοροί.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα πτώματα στην Αγγλία εντοπίστηκαν στο Paramoor Woods, μια μικρή δασώδης περιοχή κοντά στον αυτοκινητόδρομο A390 μεταξύ St Austell και Truro, όπου οι έρευνες συνεχίζονται εδώ και τρεις εβδομάδες.