Κόσμος

Η στιγμή που πλημμυρίζουν οι σπηλιές στη Βόρεια Ιρλανδία - Σώθηκαν οι τουρίστες (βίντεο)

Τουρίστες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τις σπηλιές Marble Arch στη Βόρεια Ιρλανδία, όταν άρχισαν να πλημμυρίζουν. 

Οι σκάλες μετατράπηκαν σε καταρράκτες στις σπηλιές καθώς οι οδηγοί έσπευσαν να βγάλουν όλους έξω. Οι συνθήκες ήταν καλές όταν ξεκίνησε η ξενάγηση αλλά 15 λεπτά αργότερα έπεσε το ρεύμα και άρχισε να μπαίνει νερό. 

Με ψυχραιμία το προσωπικό παρείχε ομπρέλες και οδήγησε τους τουρίστες σε ασφαλές μέρος, σύμφωνα με την Daily Mail.


Οι σπηλιές πλημμύρισαν ενώ σε εξέλιξη είναι έντονες βροχοπτώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδεικτικό είναι ότι για τη Δευτέρα προβλεπόταν όση βροχή πέφτει σε δύο εβδομάδες. Ο βροχερός καιρός ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στις μετακινήσεις, ενώ έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για πλημμύρες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για 12 μίλια στην Κρήτη - Κ. Φίλης: Εντός της ημέρας έρχεται έκτακτη ανακοίνωση... που θα “πνίξει” τα τουρκικά Τρανσφόρμερς (Βίντεο)

Η πρώτη ελληνική Φρεγάτα εκ Γαλλίας θα είναι το πρώτο ανίκητο ελληνικό “Τρανσφόρμερς” - Μονόδρομος η ανακοίνωση της...