Κόσμος

Καταιγίδες, χαλάζι και δυνατοί άνεμοι μετά τον καύσωνα στην Ιταλία

Παρά το ότι ύστατο πάρκα της πόλης είχαν παραμείνει κλειστά από το πρωί, μία γυναίκα καταπλακώθηκε από πτώση δέντρου και έχασε την ζωή της. Συνολικά, στην περιοχή της ιταλικής συμπρωτεύουσας, του Βαρέζε και του Κόμο, οι πυροσβέστες, έως τώρα έχουν πραγματοποιήσει πάνω από εκατό επιχειρήσεις.

Στο Μιλάνο οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, επίσης, για τυχόν υπερχείλιση του ποταμού Σέβεζο.

Μέλη της Πολιτικής Προστασίας και δυνάμεις των καραμπινιέρων, βοήθησαν ηλικιωμένους και πολίτες με ειδικές ανάγκες να εγκαταλείψουν πολλά διαμερίσματα που βρίσκονται στο ισόγειο και έχουν πλημμυρίσει.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος 0

Σεισμός στην Κύπρο! Νεκρός διπλωμάτης στην Ρωσική Πρεσβεία και εξαφάνιση-θρίλερ ολιγάρχη- Ποιος "αυτοκτόνησε" τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο;

Είναι ο Μπαουμγκέρτνερ θύμα ενός ατυχήματος ή μήπως το «μακρύ χέρι» της Μόσχας τον βρήκε στις κυπριακές ακτές για να...