Κόσμος

Γερμανία: Τέσσερις τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε μαθητές

Τρία παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και εμβόλισε σχολική ομάδα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, στο Χιούρτ της Κολωνίας. Για «τροχαίο ατύχημα» κάνει λόγο η αστυνομία.

Σύμφωνα με την Kölner Anzeiger, πρόκειται για παιδιά της Δ' δημοτικού και τον συνοδό τους, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού παραμένουν ασαφείς. «Δεν υπάρχουν στοιχεία για εκ προθέσεως πράξη», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και ανέφερε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι 20 ετών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και δύο ελικόπτερα διάσωσης και τέσσερα ασθενοφόρα και η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...