Κόσμος

Γαλλία: Ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση φοίνικα

Ένας άνδρας που περπατούσε στην Κρουαζέτ, στις Κάννες, τραυματίστηκε από την πτώση ενός φοίνικα, που παρασύρθηκε από έναν ισχυρό άνεμο σήμερα κι ενώ το φεστιβάλ Κινηματογράφου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP).

Το ατύχημα σημειώθηκε ενώ το Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο ξεκίνησε την Τρίτη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι ενώ επισκέπτες και επαγγελματίες του κινηματογράφου κατακλύζουν την Κρουαζέτ, κατά μήκος της παραλίας, όπου βρίσκονται πολλά μπαρ και εστιατόρια.

«Είχα καθίσει, (…) υπήρξε μια τρομακτική ριπή ανέμου, (…) άκουσα να φωνάζουν, γύρισα και ο φοίνικας είχε ξεριζωθεί, ένας φοίνικας, θα έλεγα, σε κακή κατάσταση», είπε η Μαρτί Φινκ, μια επισκέπτρια από το Λουξεμβούργο που ζει στη Λιόν. «Έριξε στο έδαφος τον άνθρωπο, είχε τραυματιστεί σοβαρά», συνέχισε η ίδια.

«Είχε συγκεντρωθεί πλήθος, υπήρχαν άνθρωποι που περπατούσαν στην Κρουαζέτ και ήταν κάποιος που φαινόταν ότι βιαζόταν, διότι πέρασε από μπροστά μου για να στριμωχθεί σε ένα στενό σημείο», συμπλήρωσε η Φινκ, εμφανώς συγκλονισμένη από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...