Κόσμος

ΠΟΥ: Η πείνα στη Γάζα μπορεί να επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά

Τα ποσοστά υποσιτισμού αυξάνονται στη Γάζα και η πείνα θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις διαρκείας σε μια «ολόκληρη γενιά», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη.

«Χωρίς αρκετό θρεπτικό φαγητό, πόσιμο νερό και πρόσβαση σε υγειονομική φροντίδα, μια ολόκληρη γενιά θα επηρεαστεί μόνιμα», δήλωσε ο Πεέπερκορν σε ενημέρωση των δημοσιογράφων μέσω βιντεοσύνδεσης από τη Ντέιρ αλ-Μπάλαχ, προειδοποιώντας για επιπτώσεις όπως κακή κατάσταση υγείας, στάσιμη ανάπτυξη και διατάραξη της γνωστικής εξέλιξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...