Κόσμος

Χαμός μεταξύ μεθυσμένων στην Αγγλία: Ο αρχηγός της Χαλ Σίτι μπλεγμένος σε καυγά έξω από παμπ (βίντεο)

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει Άγγλουςπαλαίμαχους ποδοσφαιριστές ή ακόμα και εν ενεργεία, να γίνονται λιώμα και να μπλέκουν σε καυγάδες έξω από μαγαζιά λόγω της τεράστιας κατανάλωσης αλκοόλ. 

Πρόσφατα είναι τα παραδείγματα των Ρούνεϊ και Γκρίλις, οι οποίοι πολλές φορές έχουν πιαστεί από τον φωτογραφικό φακό να βγαίνουν μεθυσμένη από παμπ και να επιτίθενται στην κάμερα, βρίζοντας. 

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής, υπήρξε ο αρχηγός της Χαλ Σίτι, Λιούι Κόιλ, ο οποίος έμπλεξε σε καυγά έξω από μία παμπ στην πόλη του Χαλ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ την Κυριακή το βράδυ, βγήκε με τα δύο αδέλφια του να διασκεδάσει, όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμενε. Μέσα στο μαγαζί ξέσπασε καυγάς, για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο, ο οποίος συνεχίστηκε έξω στο δρόμο. 

Η εικόνα του Κόιλ να απομακρύνεται χωρίς μπλούζα, από τον μικρό του αδερφό, μακριά από ένα πλήθος ατόμων έχει σοκάρει την ποδοσφαιρική κοινότητα της Μεγάλης Βρετανίας


Η διοίκηση της Χαλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει, ότι γνωρίζει για το περιστατικό και έχει ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα, ενώ αναμένεται να υπάρχουν τιμωρίες για τον Κόιλ, αλλά και για τον αδερφό του Ρόκο, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στην Χαλ. 


Ο Λιούι Κόιλ εντάχθηκε στη Χαλ το 2020 και από τότε είναι ο μεγάλος ηγέτης και αρχηγός της ομάδας. Τη φετινή σεζόν, η ομάδα γλύτωσε τον υποβιβασμό, στη League 1, στην ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας με την Πόρτσμουθ. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ