Κόσμος

Ιαπωνία: Φίδι προκάλεσε αναστάτωση σε γραμμή τρένων

Αναλυτικότερα, το φίδι φέρεται να μπήκε σε γραμμή ρεύματος ενώ το τρένο βρισκόταν μεταξύ των σταθμών Γκίφου-Χασίμα και Μαϊμπάρα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Μετά από αυτό,  ανεστάλη η κυκλοφορία των τρένων προς Τόκιο μεταξύ Σιν-Οσάκα και Ναγκόγια, καθώς και των τρένων προς Οσάκα μεταξύ Σιν-Οσάκα και Τόκιο, μετέδωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo News.

Και ενώ οι Αρχές εργάζονταν για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, οι επιβάτες σχημάτισαν τεράστιες ουρές στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο BBC, το οποίο επικαλείται δηλώσεις της Central Japan Railway Company, πρόκειται για τα τρένα της γραμμής Tokaido Shinkansen και η διακοπή της κυκλοφορίας τους διεξήχθη από τις 17:25 (τοπική ώρα) μέχρι τις 19:00, όποτε και ξεκίνησαν πάλι να λειτουργούν.

Εν τω μεταξύ, η Ιαπωνία γιορτάζει αυτή την περίοδο τη Χρυσή Εβδομάδα – αποτελούμενη από 4 εθνικές αργίες - κατά την οποία οι Ιάπωνες κάνουν διακοπές για 7 ημέρες και ως εκ τούτου τα τρένα, τα αεροδρόμια και τα θέρετρα διακοπών έχουν εξαιρετικά μεγάλο φόρτο εργασίας.

Παράλληλα, η Οσάκα φιλοξενεί επίσης την Παγκόσμια Έκθεση φέτος, η οποία θα δει εκατομμύρια επισκέπτες από άλλες χώρες να συρρέουν στην πόλη μέχρι τη λήξη της τον Οκτώβριο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

EKTAKTO- Ο Ισραηλινός ΑΓΕΕΔ έδωσε εντολή για χτύπημα στην Συρία -Ποιος συντόνισε ταυτόχρονα δύο επιθέσεις σε Δρούζους και φωτιές σε Ιερουσαλήμ;

Υπάρχουν τρομερά βίντεο με νεκρούς και βασανισμένους από τους Τζιχαντιστές στην Συρία που δεν επιτρέπεται να δείξουμε...