Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ο Τραμπ πανηγυρίζει για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γερμανία: «Μεγάλη μέρα και για εμάς»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, παρά την σφοδρή κριτική που έχει δεχτεί τελευταία από τον Φρίντριχ Μερτς, κυρίως για τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας και τις εκλογές, είδε με θετικό μάτι τη νίκη των Χριστιανοδημοκρατών.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Γερμανία και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο λαός της Γερμανίας κουράστηκε από την ατζέντα που δεν έχει κοινή λογική, ειδικά για την ενέργεια και τη μετανάστευση», έγραψε ο Τραμπ στην ανάρτησή του. 

Να σημειωθεί πως η ανάρτησή του αφορά και το AfD, το κόμμα που είχε φανερά την στήριξη του Τραμπ και του Ελον Μασκ, με τον τελευταίο να κάνει συνεχείς αναρτήσεις σήμερα υπέρ της ακροδεξιάς.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος