Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Η κυβέρνηση Στάρμερ συμφωνεί με την επιθυμία Τραμπ να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας, η κυβέρνηση Στάρμερ συμμερίζεται την επιθυμία του Ντόναλντ Τραμπ να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας, προτεραιότητα για το Λονδίνο είναι να βρεθεί το Κίεβο σε όσο το δυνατόν ισχυρότερη θέση σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις.

«Συμμεριζόμαστε την επιθυμία του προέδρου (των ΗΠΑ) Τραμπ να τερματίσει αυτόν τον βάρβαρο πόλεμο. Η Ρωσία θα μπορούσε να το κάνει αύριο, αποσύροντας τις δυνάμεις της και τερματίζοντας την παράνομη εισβολή της», ανέφερε εκπρόσωπος του Φόρειν Όφις.

«Έχουμε πει ότι θα υποστηρίξουμε την Ουκρανία για την επίτευξη μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης. Προτεραιότητά μας αυτήν τη στιγμή είναι να βάλουμε την Ουκρανία σε όσο το δυνατόν ισχυρότερη θέση», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...