Κόσμος

Σαουδική Αραβία: Καταγγέλλει το ισραηλινό σχέδιο για διπλασιασμό του πληθυσμού στο προσαρτημένο Γκολάν

Η Σαουδική Αραβία καταδίκασε σήμερα ένα σχέδιο της ισραηλινής κυβέρνησης που αποσκοπεί στον διπλασιασμό του πληθυσμού στο τμήμα των συριακών υψιπέδων του Γκολάν που έχει καταλάβει και προσαρτήσει το Ισραήλ, καταγγέλλοντας «δολιοφθορά» στις «ευκαιρίες για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Συρία».

Σε ανακοίνωσή του, το σαουδαραβικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε «την καταδίκη και την καταγγελία του βασιλείου για την απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης κατοχής να επεκτείνει την εποικιστική δραστηριότητα στο κατεχόμενο Γκολάν», βλέποντας σε αυτό μια «συνεχή δολιοφθορά στις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Συρία» μετά την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...