Κόσμος

Υεμένη: Τουλάχιστον 45 νεκροί από τις πλημμύρες (βίντεο)

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Υεμένη τις τελευταίες ημέρες σε πλημμύρες που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές, σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, βάσει των στοιχείων που δημοσίευσαν σήμερα μια υπηρεσία του ΟΗΕ κι ένας τοπικός αξιωματούχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



«Οι κατακλυσμιαίες βροχές και πλημμύρες στο Μακμπάνα, στην επαρχία Ταΐζ (νοτιοδυτικά), τη 2α Αυγούστου, έπληξαν περίπου 10.000 ανθρώπους και προκάλεσαν 15 θανάτους», έγραψε στο Χ το γραφείο ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ.


Από την πλευρά του, ο Μοχάμεντ Καχίμ, ο κυβερνήτης της περιφέρειας Χοντέιντα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών Χούθι, έκανε λόγο, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση, για έναν απολογισμπό 30 νεκρών και 5 αγνοουμένων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...