Κόσμος

Elon Musk: Απέκτησε τρίτο παιδί με τη Shivon Zilis - Έτσι καταπολεμάει την υπογεννητικότητα – Έχει 12 παιδιά και συνεχίζει…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, απέκτησε τρίτο παιδί με το στέλεχος της Neuralink, Shivon Zilis, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Bloomberg».

Η γέννηση ήρθε μετά την αποκάλυψη του Elon Musk το 2022 ότι ο ίδιος και η Shivon Zilis απέκτησαν δίδυμα. 

Ο Μασκ, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περίπου 200 δισ. δολάρια, έχει -μέχρι στιγμής- 12 παιδιά, έξι από αυτά τα απέκτησε τα τελευταία 5 έτη -συμπεριλαμβανομένων τριών με τη Shivon Zilis και τριών με τη Grimes, σύμφωνα με το «Bloomberg».

Ο Μασκ έχει αστειευτεί στο παρελθόν ότι κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας, ένα πρόβλημα που θεωρεί ως «τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός».  Εδώ και καιρό διακινεί την αποτυχημένη θεωρία ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώνεται, σημειώνει το «Bloomberg».

Τα Ηνωμένα Έθνη προβλέπουν ότι, παρά την πτώση των ρυθμών ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα συνεχίσει να ανθεί και θα φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του αιώνα, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Ο Μασκ έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες υφιστάμενές του για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά στην εταιρεία του «SpaceX».

Ο Μασκ φέρεται να είχε σεξουαλική σχέση με μια υπάλληλο που ξεκίνησε στην εταιρεία ως ασκούμενη και στη συνέχεια προσλήφθηκε λίγο μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, προτού τη διώξει. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
άρμα μάχης σε ποταμό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Εθνική τραγωδία! 800 Ουκρανοί στρατιώτες αφανίστηκαν στον ποταμό Δνείπερο σε αυτοκτονικές αποστολές -Με «κρέμασμα» απειλούν τον στρατηγό που τις διέταξε

Ο Ουκρανός στρατηγός Σοντόλ δέχεται απειλές και κριτική από όλη την χώρα μετά τις αυτοκτονικές αποστολές απόβασης στον...