Κόσμος

Λεπέν-Σαλβίνι: Το "μανιφέστο" των δύο ακροδεξιών ηγετών - «Οι Ευρωπαίοι πολίτες εκφράσθηκαν με μεγάλη σαφήνεια... η Φον ντερ Λάιεν και ο Μακρόν δεν το κατάλαβαν»

Σύμφωνα με πηγές της Λέγκα, στη συνάντηση που είχε σήμερα Τετάρτη στις Βρυξέλλες ο γραμματέας του κόμματος και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι με την Μαρίν Λεπέν, υπεγράφη συμφωνία η οποία «θα αποτελέσει βάση για τον διάλογο με όλους τους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων που μετέχουν στην ευρωομάδα Ταυτότητα και Δημοκρατία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τη Λέγκα, τα κύρια σημεία της συμφωνίας αυτής, είναι η ενότητα της συντηρητικής παράταξης, η απόρριψη οποιουδήποτε "ανοίγματος" προς την αριστερά και τους "ακραίους οικολόγους" και ισχυρή βούληση να αλλάξει η Ευρώπη. «Οι Ευρωπαίοι πολίτες εκφράσθηκαν με μεγάλη σαφήνεια, μόνον η Φον ντερ Λάιεν και ο Μακρόν δεν το κατάλαβαν», δήλωσε δηκτικά ο Ματέο Σαλβίνι μετά τη συνάντηση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...