Κόσμος

Νέα Υόρκη: Εμφανίστηκε... UFO σε αεροπορική επίδειξη (βίντεο)

Ένα UFO καταγράφηκε να διασχίζει τον ουρανό κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης των Blue Angels πάνω από την παραλία της Νέας Υόρκης, αναφέρει η New York Post. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To άγνωστο μυστηριώδες αντικείμενο, που λογίζεται από κάποιους ως UFO, εντοπίστηκε να περνάει με ταχύτητα από τους εμβληματικούς Blue Angels του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ αυτοί έδιναν παράσταση κατά τη διάρκεια αεροπορικού σόου στο Λονγκ Άιλαντ το Σαββατοκύριακο.

Δείτε βίντεο του TMZ

Η μικρή σφαίρα πέρασε μπροστά από το Boeing F/A-18 Super Hornet πάνω από την παραλία Jones Beach την Παρασκευή σύμφωνα με βίντεο του TMZ. Το άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο εμφανίζεται στα πλάνα μόνο για περίπου ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου.

Το μυστηριώδες σκάφος φαινόταν να βρίσκεται περίπου στα 36.500 με 41.000 πόδια στον αέρα, σύμφωνα με την αναφορά που κατατέθηκε στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς ΑΤΙΑ.

Παραμένει ασαφές τι θα μπορούσε να είναι το Αγνώστου Ταυτότητας Εναέριο Φαινόμενο (UAP), δεδομένης της απίστευτης ταχύτητάς του και του γεγονότος ότι το αντικείμενο δεν άφησε κανένα ίχνος καθώς έτρεχε προς τα εμπρός.

Το UAP είναι ο νέος όρος που χρησιμοποιούν κυβερνητικές υπηρεσίες και αξιωματούχοι για αυτό που κάποτε ήταν γνωστό ως άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO).

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ