Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Γάζα: Στον IDF η κατοχή του 70% της Τζαμπαλίγια - Βίντεο από την επέλαση των Ισραηλινών δυνάμεων

Τα στρατεύματα των IDF που δρούσαν στην περιοχή της Τζαμπάλαγιας στην ανατολική Ράφα εξολόθρευσαν πολλούς τρομοκράτες σε μάχες σώμα με σώμα. Η περιοχή βρίσκεται πλέον κατά 70% υπό ισραηλινή κατοχή, όπως αναφέρουν Αιγύπτιοι αξιωματούχοι. 

Κατά τη διάρκεια μιας από τις επιχειρήσεις, αεροσκάφος της IAF εξουδετέρωσε 8 τρομοκράτες της Χαμάς που δρούσαν μέσα από μια εγκατάσταση αποθήκευσης όπλων. Οι τρομοκράτες είχαν αφοπλίσει πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα στρατεύματα του IDF συνεχίζουν την επιχειρησιακή δραστηριότητα σε συγκεκριμένες περιοχές της Ράφα. Επί του παρόντος επιχειρούν βασιζόμενοι σε πληροφορίες σχετικά με τρομοκρατικούς στόχους στις περιοχές «Βραζιλία» και «Σαμπούρα», ενώ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσουν τις απώλειες αμάχων μετά την εκκένωση του πληθυσμού στην περιοχή.

Η δραστηριότητα με μια προκαταρκτική σειρά ξεκίνησε αεροπορικών επιδρομών εναντίον τρομοκρατικών στόχων της Χαμάς στη Ράφα.

Χθες η IAF έπληξε περίπου 130 τρομοκρατικούς στόχους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων τρομοκρατικών πυρήνων, στρατιωτικών δομών, σημειώσεων παρατήρησης και πρόσθετων τρομοκρατικών υποδομών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ