Κόσμος

Καναδός εκατομμυριούχος ανέβασε μια σπάνια Porsche στον 58ο όροφο (Βίντεο)

Το παράδειγμα του εκατομμυριούχου στην Αυστραλία που αποφάσισε να ανεβάσει με γερανό στον 57ο όροφο την αγαπημένη του McLaren Senna GTR των 3 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πίνει τον καφέ του δίπλα της κάθε απόγευμα ακολούθησαν κι άλλοι, με την πιο πρόσφατη να έρχεται από τον Καναδά.

Συγκεκριμένα στο Βανκούβερ, στο υπερσύγχρονο κτίριο Butterfly εμφανίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες ένας τεράστιος γερανός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα newsauto.gr.

Όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποια μετακόμιση, ωστόσο γρήγορα διαπίστωσαν ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει εκεί.

Στο γερανό, αντί για κάποιον καναπέ ή κάποιο κρεβάτι, υπήρχε μια σπάνια Porsche 356 Speedster του 1957 σε χρώμα ασημί. Οι περαστικοί φυσικά στάθηκαν και φωτογράφισαν το αυτοκίνητο το οποίο πέταξε προς τον ουρανό για να φτάσει τελικά στον 58ο όροφο. Εκεί βρισκόταν το διαμέρισμα του ευκατάστατου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου το οποίο πλέον θα βρίσκεται στο σαλόνι.

Το κτίριο Butterfly είναι το τρίτο ψηλότερο στο Βανκούβερ και η κατασκευή του ξεκίνησε το 2019. Φτάνει σε ύψος τα 170 μέτρα και ο κύριος με την Porsche είχε στην κατοχή του το ρετιρέ στον 58ο όροφο. Κατά κάποιο τρόπο πάντως αυτή η τακτική είναι στενάχωρη αφού αυτοκίνητα σαν την πανέμορφη Porsche 357 Speedster δε θα συνεχίσουν να τριγυρίζουν στους δρόμους. Απλά γίνονται ακόμα ένα έπιπλο στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...