Κόσμος

Eurovision 2024: O εκπρόσωπος της Κροατίας αρνήθηκε το βραβείο των 50.000 ευρώ της χώρας του

Τη δεύτερη θέση στην Eurovision 2024 κατάφερε να κερδίσει η Κροατία με τον Baby Lasagna o οποίος απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και η κροατική κυβέρνηση αποφάσισε να απονείμει χρηματικό βραβείο 50.000 ευρώ ως ειδική αναγνώριση για τη συμβολή του στη διεθνή προβολή της χώρας μέσω της συμμετοχής και της επιτυχίας του στη διοργάνωση

Ο “Baby Lasagna”, όταν η Κροατική κυβέρνηση επικοινώνησε μαζί του για να του δώσει το χρηματικό βραβείο, αποκάλυψε με μια συγκινητική ανάρατηση πώς δεν θα δεχθεί το χρηματικό βραβείο. Ωστόσο, όπως είπε θα ήθελε αυτά τα χρήματα να γίνουν δωρεές σε ανθρώπους πού το έχουν ανάγκη.

Η ανάρτηση του Baby Lasagna

«Ευχαριστώ την Κροατική κυβέρνηση. Για το χρηματικό βραβείο ύψους 50.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν μπορώ να δεχθώ αυτά τα χρήματα. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς λόγους, αλλά ο πρώτος, πιο σημαντικός και επαρκής είναι ότι υπάρχουν πολλά άλλα άτομα και οργανώσεις, τους οποίους τα χρήματα θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο.

Με το παρόν ζητώ από τον κ. Πλένκοβιτς να δωρίσει 25.000 ευρώ στο Τμήμα Παιδιατρικής Ογκολογίας και Αιματολογίας του “Mladen Cepulic” Νοσοκομείου στο όνομά μου και εκ μέρους της κροατικής κυβέρνησης. Επιπλέον, θα δωρίσω τα υπόλοιπα 25.000 στο Τμήμα Παιδιατρικής Αιματολογίας, Ογκολογίας και Μεταμόσχευσης αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων του νοσοκομείου “Kbc Zagreb”. Σας ευχαριστούμε». έγραψε ο εκπρόσωπος της Κροατίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ