Κόσμος

Νότια Αφρική: Τέσσερις νεκροί και δεκάδες παγιδευμένοι μετά από κατάρρευση κτιρίου (Βίντεο)

Χθες Δευτέρα, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους καθώς κατέρρευσε κτίριο υπό ανέγερση στην Τζορτζ, στις ακτές της Νότιας Αφρικής, ενώ περίπου πενήντα εργάτες είναι ακόμη παγιδευμένοι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου.

Μέχρι τώρα 24 άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια και στην πλειονότητά τους διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, διευκρινίζοντας πως τέσσερις υπέκυψαν στα τραύματά τους.
 

Εξακολουθούν να αγνοούνται «51 άνθρωποι», παγιδευμένοι στα συντρίμμια, διευκρίνισε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Σωστικά συνεργεία επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους σε «τρεις χωριστές ζώνες» του κτιρίου που κατέρρευσε.

Δεν είναι σαφείς σε αυτό το στάδιο οι λόγοι της κατάρρευσης του υπό ανέγερση εξαώροφου κτιρίου, το οποίο θα διέθετε επίσης υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

macron-starmer
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Μακρόν και Στάρμερ στο Λονδίνο σχετικά με το ουκρανικό! Τι υποστήριζε ο καθένας τους και γιατί απειλείται με διχόνοια όλη η Ε.Ε.

Ο Γάλλος πρόεδρος ενεπλάκη σε τρομερή φιλονικία με τον Βρετανό πρωθυπουργό υπό την αιγίδα της Συμμαχίας των Προθύμων
rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...